FETÖ’nün gözdesi Ali Tezel’den Prof. Dr. Mehmet Şahin’e tehdit

Silahlı terör örgütüne yardım etme suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına mahkum edilen FETÖ'nün gözde isimlerinden olan Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel, Prof. Dr. Mehmet Şahin'i tehdit etti.

featured

Sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) kapsamında yargılandığı davada, “silahlı terör örgütüne yardım etme” suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına mahkum edilmişti.

FETÖ’NÜN GÖZDELERİNDEN

17 Aralık’tan sonra Bank Asya’ya para yatırılmasına teşvik eden Tezel, Zaman Gazetesi’nin darbeden 9 ay önce darbeyi işaret ederek verdiği bebek reklamından sonra ‘Çok güzel bebeğimiz olacak’ cümlelerinin geçtiği yazılar yazmıştı.

SGK’sı kapatılan Samanyolu TV’den ödenen Tezel’in ismine Kaynak Holding’in arşivlerinde örgüt üyeleri tarafından hazırlanan 944 kişilik dua listesinde de ulaşılmıştı.

MEHMET ŞAHİN’E FETÖ USULÜ TEHDİT

Ali Tezel, bugün Twitter üzerinden Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Şahin’i “Mehmet şahin çok uzun sürmez o uzun dilini başka yerde kullanırsın” diyerek tehdit etti.

Katıldığı TV programlarında hain terör örgütü FETÖ için sert ifadeler kullanan ve FETÖ tehlikesine dikkat çeken Prof. Dr. Şahin’e firari FETÖ’cü teröristler tarafından daha önce de tehditler yöneltilmişti.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir