Korkunç kazadan Ali Sabancı’nın oğulları Şevket ve Kaan Ali denize atlayarak kurtulmuş

Sabancı ailesinin tatili resmen kabusa döndü. Çocuklarıyla beraber Yunanistan tatilinde tekne kazası geçirdiler. Çocukları denize atlayarak kurtulurken babanın durumu ağır…

featured

Ünlü iş insanı Pegasus’un sahibi Ali Sabancı ve Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı, tatil için gittikleri Yunanistan’da kaza geçirdi.

Benzer Haberler
ali sabancı kaza
Ali Sabancı ve eşinin geçirdiği kazayla ilgili Yunan makamlarından açıklama
IMG_1825
Botla kayalıklara çarpan Ali Sabancı ile eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın son durumu
IMG_1805
Yunanistan’da kaza yapan Ali Sabancı öldü mü? Hastaneden flaş haber

 

Sabancı Ailesi’nin üçüncü kuşak üyesi Ali Sabancı ile Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Doğan’ın kızı Vuslat Doğan Sabancı Bodrum’da kaza yaptı. Sabancı ailesi tatil için gittikleri Leros Adası açıklarında akşam yemeği için zodyak botla restorana giderken kayalıklara çarptı ve ağır yaralandı.

SABANCI AİLESİNİN TATİLİ KABUSA DÖNDÜ

Çifti, tesadüfen yakınlarından geçen teknedekiler fark etti. Teknedekilerin kurtardığı Sabancı çifti, adadaki hastaneye kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından çift, Bodrum’a getirildi. Durumu ağır olan Ali Sabancı; ambulans helikopterle İstanbul Amerikan Hastanesi’ne sevk edildi.

ÇOCUKLARI ATLAYARAK KURTULDU

Edinilen bilgiye göre çiftin çocukları Şevket Emrecan ve Kaan Ali de yanlarındaydı. Çocukları denize atlayarak yara almadan kurtuldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir