Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı sağlık durumu hakkında Aydın Doğan Vakfından açıklama

Yunanistan'da deniz kazası geçiren iş insanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumlarına ilişkin yeni bilgiler geldi. Vuslat Doğan Sabancı'nın travmatoloji ve plastik cerrahların katıldığı 5.5 saatlik operasyonun ardından iyiye gittiği; Ali Sabancı'nın ise akşam saatlerinde batındaki travmaya bağlı kanama nedeniyle yeniden ameliyata alındığı 48 saat uyutulacağı öğrenildi.

featured

Yunanistan’da deniz kazası geçiren ve hastanede tedavi altına alınan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı çiftinden haber var. Kazada başını botun önündeki cam bölmeye çarpan Vuslat Doğan Sabancı’nın yüz travması nedeniyle 5.5 saat operasyon geçirdiği belirtildi. Aort damarına stent takılan Ali Sabancı ise dün akşam saatlerinde batındaki travmaya bağlı kanama nedeniyle yeniden ameliyata alındı. Sabancı’nın 48 saat uyutulmasına karar verildi.

“SAĞLIK DURUMLARI DAHA DA İYİYE GİTMEKTEDİR”

Öte yandan Esas Holding’ten yapılan açıklamada, “Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın tüm operasyonları başarıyla sonuçlanmış olup, sağlık durumları daha da iyiye gitmektedir ve titizlikle takip edilmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunar, geçmiş olsun dilekleri için teşekkürlerimizi iletiriz” ifadeleri yer aldı.

ÇOK SAYIDA KIRIĞI VAR

Önceki gün ameliyatla dalağı alınan Ali Sabancı’nın vücudunda çok sayıda kırık olduğu öğrenildi. Ali Sabancı, dün aort damarına stent takılmasının ardından ‘çoklu travma’ ameliyatına alınmıştı. Kazada başını botun önündeki cam bölmeye çarpan Vuslat Doğan Sabancı’nın ise yüz travması nedeniyle operasyona alınmasının kararlaştırıldığı bildirilmişti. Öte yandan botta Sabancı çiftinin çocuklarının da bulunduğu, ancak durumlarının iyi olduğu bildirildi.

48 SAAT UYUTULMASINA KARAR VERİLDİ

Gazete Oksijen’in haberine göre, aort damarına stent takılan Ali Sabancı akşam saatlerinde batındaki travmaya bağlı kanama nedeniyle yeniden ameliyata alındı. Yoğun bakıma alınan Ali Sabancı’nın 48 saat kadar uyutularak izlenmesi kararlaştırıldı. Vuslat Doğan Sabancı da, travmatoloji ve plastik cerrahların katıldığı 5.5 saatlik operasyonun ardından yoğun bakıma alındı.

ÇİFTE ‘GEÇMİŞ OLSUN’ ZİYARETİNDE BULUNDULAR

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Valisi Davut Gül, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül, Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur ile Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Başkanı Nail Olpak, hastaneye gelerek çiftin yakınlarına “geçmiş olsun” dileklerini iletti.

AYDIN DOĞAN VAKFINDAN AÇIKLAMA

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir