Ali Koç’tan flaş açıklama: “Camiayı bilen Türk hoca ile çalışacağız”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Olağan Genel Kurulu Toplantısı'nda yeni teknik direktörle ilgili flaş bir açıklamada bulundu. Koç, "Camiayı bilen, ruhu bilen 2 tane Türk hoca ortaya çıkıyor. İsim olarak söylemiyorum. Anlaşma olmadan hiçbir şey söylenemez. Camiayı iyi bilen bir Türk hoca ile çalışacağız." ifadelerini kullandı.

featured

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, tartışmalı Genel Kurul Toplantısı’nda merak edilen sorulara yanıt verdi.

Ali Koç, yeni teknik direktörün adını vermedi ancak “Camiayı bilen Türk bir hoca olacak” dedi.

“TÜRKİYE’Yİ BİLMEYEN BİR HOCA İLE ÇALIŞMANIN RİSK OLDUĞUNA KARAR VERDİK”

Ali Koç yaptığı açıklamada, “Yeni teknik direktör için birçok kişiye sorduk. Bir kısmı ‘Türk olsun’ diyor, bir kısmı ‘Türkiye’yi bilen yabancı olsun’ diyor. Piyasada müsait olan geçen seneye göre çok daha fazla hoca var. Tüm bu görüşlerin ardından, Türkiye’yi bilmeyen, Türkiye’de çalışmayan hoca ile çalışmanın risk olduğuna karar verdik.” dedi.

“CAMİAYI BİLEN TÜRK HOCA OLACAK”

Takımın başına bir Türk teknik adam getireceklerini belirten Ali Koç, “Camiayı bilecek, camianın evladı olacak, Samandıra’ya ruh aşılasın düşüncesi de var. Türkiye’yi bilen yabancı hoca 3’ü geçmiyor. Türkiye’yi bilen, burada yıllarca hocalık yapmış, bize uyabilecek hoca dediğiniz zaman 4’ü geçmiyor. Bir sürü isim atılıyor, siz olumsuz anlamda heyecanlandırılıyorsunuz. Sosyal medyada tepkiler yağıyor. Camiayı bilen, ruhu bilen 2 tane Türk hoca ortaya çıkıyor. İsim olarak söylemiyorum. Anlaşma olmadan hiçbir şey söylenemez. Camiayı iyi bilen bir Türk hoca ile çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Bu açıklamanın ardından gözler Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü İsmail Kartal’a çevrilmiş durumda. Sosyal medyada birçok Fenerbahçeli Kartal’ın yeni teknik direktör olabileceği yorumlarında bulunuyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir