Ali Koç: Biz transferi bitirir öyle konuşuruz

featured

Yeni transfer Mesut Özil‘in de ilk defa forma giydiği karşılaşmada Fenerbahçe, Atakaş Hatayspor‘u 2-1 mağlup etti. Altay Bayındır, yaptığı kurtarışlarla takımının 3 puan kazanmasında büyük rol oynadı.

Karşılaşmanın sonrasında açıklamalarda bulunan Ali Koç; “Nispeten iyi oynamadığımız maçta 3 puanı almak güzel oldu. Altay’ı tebrik ediyorum. Müthiş bir oyun çıkardı. Hatay’a gelmek her zaman güzel. Buranın insanı, doğası, tarihi ve güzellikleri burayı iple çektiğimiz bir deplasman yapıyor. Zor olacağını biliyorduk ama öyle ya da böyle üç puanla ayrıldık. Şampiyonluk yolunda nispeten iyi oynamadan kazanmak önemliydi. Burada bizi çok iyi karşılayan ve moral veren bütün Fenerbahçeli taraftarlara teşekkür ediyorum. Buraya diğer takımlar da geliyor ama Fenerbahçe gelince daha farklı bir hava oluşuyormuş” ifadelerini kullandı.

İrfan Can Kahveci ile ilgili gelen transfer sorusuna ise Ali Koç; Başakşehir son derece profesyonel davrandı. İki tarafa da mümkün olduğu kadar maksimum derecede şeffaflıkla teklifleri aldılar. Kulüplerinin çıkarı doğrultusunda ne uygun gördülerse o şekilde hareket ettiler. İrfan Can transferi için çok söylenecek şeyler var, hiç söylenmeyecek şeyler var… Bizim nasıl hareket ettiğimizi görüyorsunuz. Biz fazla konuşmadan, odaklandığımız oyuncuları alıp, imzadan sonra konuşuyoruz. Biz genelde çok konuşmuyoruz. Gidip işi bitiriyoruz ve işi bitirdikten sonra konuşuyoruz. Bu da bizim tarzımız” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir