Ali Babacan Menzil Şeyhi’nin vefatı nedeniyle taziye mesajı yayınladı! CHP’lilerden tepkiler çığ gibi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Menzil Şeyhi Gavsi Sani Sultan Seyyit Abdulbaki El-Hüseyni'nin vefatı sebebiyle taziye mesajı yayınladı. Babacan'ın taziye mesajına Millet İttifakı ortağı CHP'lilerden sert tepki geldi...

featured

İslam aleminin en önemli isimlerinden biri olan Menzil cemaatinin lideri Gavsi Sani Sultan Seyyit Abdulbaki El-Hüseyni vefat etti. Menzil Şeyhi’nin cenazesi İstanbul’dan yola çıkarak Adıyaman’a götürüldü.

ALİ BABACAN’DAN TAZİYE MESAJI

Düzenlenen yoğun katılımlı cenaze töreniyle Menzil Şeyhi’nin naaşı toprağa verildi. Vefat haberiyle birlikte çok sayıda siyasetçiden başsağlığı mesajları gelmeye başladı. Bu isimlerden biri de Deva Partisi Lideri Ali Babacan oldu.

Seçimlerde partisini Meclis’e CHP listelerinden sokan Babacan, Twitter hesabından yayınladığı mesajda, “Ebediyete irtihal eden, ülkemizin tasavvuf önderlerinden Seyyid Abdulbaki Erol’a Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dilerim.” ifadelerini kullandı.

CHP’LİLER BABACAN’A ÖFKE KUSTU

CHP listelerinden Meclis’e girmeleri nedeniyle eleştirilen Babacan’ın taziye mesajı muhalif seçmeni sinirlendirdi.

Özellikle CHP seçmeninin yoğun eleştirisine maruz kalan Babacan’a, ‘Verdiğimiz oylar burnundan gelsin’, ‘CHP’liler bu adama oy verdi’, ‘Keşke oylarımız boşa gitseydi’, ‘CHP Çankaya seçmenleri oy vererek Meclis’e gönderdiklerinize bakın’ gibi çok sayıda yorumlar yapıldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir