AK Parti’li Belediye Başkanı Rasim Arı istifa mı ediyor?

featured

Geçtiğimiz günlerde genel merkeze çağrılarak AK Parti’den istifasının istendiği iddia edilen Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı gündeme bomba gibi düşmüştü. Söz konusu olayın ardından, gün içerisinde yeni gelişmeler yaşandı.

Nevşehir Kent Haber adlı yerel sitede yer alan iddiaya göre, sabah saatlerinde Arı’nın, hem partiden hem de belediye başkanlığından istifasını genel merkeze sunduğu öne sürüldü.

İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay ise, sosyal medya hesabından iddiaları pekiştirecek bir paylaşımda bulunarak, “AK Parti yine bizi yanıltmadı, yolsuzluğu korudu, açığa çıkartanı kovdu. Rasim Arı görevden alındı” ifadelerini kullandı.

Şimdiye kadar herhangi bir resmi açıklama yapılmazken gözler, Rasim Arı’dan gelecek açıklamalara çevrildi.

NE OLMUŞTU?

AK Parti’li Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkezi’ne istifa dilekçesini verdiği ve bağımsız belediye başkanı olarak devam edeceği iddia edilmişti.

AK Parti yönetiminin Nevşehir Belediyesi’nin önceki yönetiminde bulunan kişilerin yolsuzluk soruşturmasında delillerin karartılmasını istediği öne sürülmüş, Rasim Arı’nın da bu baskılara dayanamadığı iddia edilmişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir