Kaya imiş taş olmuş! Akın Akınözü’nün inanılmaz değişimi…

Hercai dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Akın Akınözü, şimdilerde Kaderimin Oyunu dizisinde Cemal karakterine hayat veriyor. Yakışıklı oyuncunun geçmiş yıllarda 120 kiloyken çekilen fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu.

featured

Muhteşem Yüzyıl, Hercai ve son olarak da yeni dizisi Kaderimin Oyunu dizilerindeki performansıyla izleyiciyi ekrana kilitleyen Akın Akınözü’nün eski hali herkesi şaşırttı.

Son zamanların ilgi çeken erkek oyuncuları arasında yer alan Akınözü’nün, Sandra Pestemalciyan ile birlikteliği oldukça ses getirmişti.

120 KİLODAN 70 KİLOYA DÜŞMÜŞ

Kamera karşısındaki hallerinin yanı sıra özel hayatı ile sevenleri tarafından merak edilen yakışıklı oyuncunun geçmişini gören sevenleri şaşkınlık içinde kaldı.

120 kilodan 70 kiloya düşerek bambaşka bir görünümü olan Akınözü, verdiği kendisindeki değişim hakkında, ‘Değişimin gücünü ilk kez 120 kilodan 70 kiloya düştüğümde keşfettim’ demişti.

ESKİ FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Hercai dizisindeki performansı ve yakışıklılığıyla adından söz ettiren Akın Akınözü’nün eski hali sevenlerini adeta şoke etti.

Şimdilerde Öykü Karayel ve Sarp Apak ile Kaderemin Oyunu dizisinde başrol oynayan yakışıklı oyuncunun  120 kilodan 70 kiloya düşmeden önceki hali ortaya çıktı.

İşte Akın Akınözü’nün çok konuşulan eski halleri:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir