AK Partili kokainman Kürşat Ayvatoğlu ve Megastar Tarkan’ın alakasız karşılaştırılmasına komik tepkiler…

featured

Kürşat Ayvatoğlu’nun kokain çektiği görüntüler günlerdir ülke gündeminden düşmüyor. Önce AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın danışmanı olduğu ileri sürülen, daha sonra AK Parti Genel Merkezi’nde büro personeli olduğu ortaya çıkan Ayvatoğlu gözaltına alındıktan sonra ifadesinde kokain kullandığını reddetmiş ve “Kokain değil pudra şekeriydi. Şaka yapıyorduk” demişti. Bu sözleri de günlerce sosyal medyada alay konusu olmuştu.

Sonrasında ise Kürşat Ayvatoğlu’nun parti içerisinde nasıl yükseldiği ortaya çıkmıştı:

AK Parti’nin kokainman müptezeli Kürşat Ayvatoğlu’nun önlenemez yükselişi nasıl başladı?

Dün yaşanan gelişmede ise CHP ilçe gençlik kolları başkanıyken belediyede işe yerleştirilip maaşa bağlanan Gül’ün sosyal medya paylaşımları Twitter’daki @medyaadami hesabı tarafından hedef gösterildi. Tatil yaptığı yerleri ve içtiği alkolleri ‘ultra lüks’ olarak tanımlayan hesap, Kürşat Ayvatoğlu’nun kokain çektiği videoları, yaptığı tatilleri ve milyonluk arabalarını lüks olarak tanımlamadı.

Musa Gül’ün Tuborg Gold’u, Kürşat Ayvatoğlu’nun kokaininden daha lüks sayıldı!

Şimdi de Tarkan’ı hedef aldılar

Twitter’da @htcolgun isimli bir kullanıcı “Kokain kullandığı anlaşılan Kürşat Ayvatoğlu Akparti’den atıldı. Madde kullandığını itiraf eden Tarkan’ın partinizle mevcut durumu #pudrasekeriymis” paylaşımı yaptıktan sonra Tarkan Twitter gündemine yerleşti.

2010 yılında narkotik operasyonununda gözaltına alınan Megastar lakaplı Tarkan’ın Ömerli’de bulunan çiftliğinde yapılan aramada 12.5 gram esrar ele geçirilmişti. Şüpheliler, nezarethaneye konulurken evindeki esrarı soran narkotik polislerine Tarkan’ın “Esrar şoförümün. Esrar kullanmıyorum. Kokain kullanıyorum” dediği öne sürülmüştü.

İşte Kürşat Ayvatoğlu ve Tarkan karşılaştırmasına sosyal medyada gelen yorumlar:

https://twitter.com/ikeamasasi/status/1376510423911034880?s=20

https://twitter.com/cbaslevent/status/1376526404100165634?s=20

https://twitter.com/sadecemartiyim/status/1376514727518613505?s=20

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir