AK Parti’den çığır açan reklam filmi! “Asla pes etme”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğini yaptığı AK Parti, seçim sürecinde hazırladığı reklam filmleriyle adeta çığır açıyor. Son paylaşılan videoda, bir çocuğun hayali olan projelerin hayata geçirilmesine yer verildi. Videoda Mustafa Kemal Atatürk'e de yer verildiği görülürken binlerce beğeni ve yorum aldı.

featured

Türkiye 14 Mayıs’ta sandık başına gidiyor. Bu süreçte sahada ve sosyal medyada büyük bir coşku yaşanıyor.

Cumhurbaşkanı adayları yurdun dört bir yanında mitinglerini sürdürürken, sosyal medyada da çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

SEÇİM REKLAMLARINDA AK PARTİ ÇIĞIR AÇTI

AK Parti ise başarılı bir çalışma ortaya koyuyor. Seçime yönelik reklam filmleriyle gündeme gelen AK Parti, hazırladığı her videoyla adeta sosyal medyayı sallıyor. Bir dönemin hayali olan ve 20 yıllık süreçte gerçekleştirilen yerli ve milli projelerin yer aldığı videolar da saha çalışmaları kadar konuşuluyor.

YENİ REKLAM FİLMİ ÇOK BEĞENİLDİ

Bu konuda çığır açan AK Parti, bir kez daha çok beğenilen özgün bir reklam filmine imza attı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ tarafından paylaşılan videoda, bir çocuğun hayallerine yer verildi.

Çocukluk ve gençlik dönemlerinde kurduğu hayallerin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hayata geçirilmesine vurgu yapılan reklam filminde, şarkı da dikkat çekti. Tercih edilen yabancı şarkının sözleri de görüntülere eşlik etti. Video, Kızılelma, İHA ve SİHA, Togg, yüksek hızlı trenler, Zigana Tüneli, İstanbul Havalimanı gibi göğüs kabartan projelerle hazırlandı. Öte yandan reklam filminde Mustafa Kemal Atatürk’e de yer verildi.

 

“ASLA PES ETME”

İşte videoda kullanılan şarkının sözleri:

Çocukken hep beklerdin

Hep uzaklardan izlerdin
Ama daima bilirdin
Diğerleri oynarken
Sen çalışacaktın

Ve gençliğinde
Uykusuz gecelerinde
Gözlerini tavana dikip
Elinde olsa neleri değiştirebileceğini düşünürdün
Ama bunlar sadece
Hayalden ibaretti
İşte buradayız

Pes etme
Biz savaşçılarız
Bu şehir inşa eden
İşte buradayız

Pes etme
Biz savaşçılarız
Bu şehri inşa eden
Küllerinden…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir