AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan kimdir?

AK Parti'nin kalesi olan Samsun'da Büyükşehir Belediye Başkan Adayı netlik kazandı. Mevcut Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, AK Parti'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.

featured

Türkiye ve Samsun’da 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için gözler açıklanacak adaylara çevrildi. AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı netlik kazandı.

Yarın Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylıklarını açıklayacağı isimler arasında yer alan Halit Doğan‘a resmi tebliğ yapıldı.,

Gelen son dakika bilgisine göre mevcut Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, AK Parti’nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

halit doğan

HALİT DOĞAN KİMDİR?

1978 yılında Çarşamba Yenikışla Mahallesinde doğdu. İlköğretimini Çarşamba ilçesi Denizler Köyü ilkokulunda, orta-lise öğrenimini Çarşamba İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 1996 yılında kazandığı Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2000 yılında mezun oldu.

2002 yılından 31 Mart 2019 yerel seçimlerine kadar Çarşamba ilçesinde serbest avukatlık yapmaya devam etti. Çarşamba İmam-Hatip Lisesi Mezunları Derneği’nde ve Çarşambaspor’da yöneticilik yaptı. 31 Mayıs 2014 tarihinde AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı olarak atandı. 5. ve 6. olağan kongrelerde yeniden başkan seçildi.

31 Mart mahalli ve idari seçimlerinde Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan adayı olarak belirlendi ve Çarşamba Belediye Başkanı seçildi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir