AK Parti iki günde bir rekora daha imza attı!

AK Parti yeni bir rekora daha imza attı. AK Parti İstanbul teşkilatı, iki günde 1 milyon haneyi ziyaret etti. Yürütülen kampanyaların vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördüğü gözlendi.

featured

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından 15-16 Nisan tarihlerinde il genelinde “Birlik, İrade, Zafer” sloganıyla 1 milyon haneye ziyaret gerçekleştirildi.

ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM

39 ilçedeki 98 milletvekili adayı ve 3 kademe AK Parti İstanbul Teşkilatı, rekor ziyaretlerde vatandaşların sorunlarını tek tek dinledi. Hane ziyaretleri sırasında evine gelinmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Melek Günay, “Bahçelievler’e annemi ziyarete geldim, buradaki faaliyetlerden çok memnunum. Ömrümün sonuna kadar destekliyorum” dedi.

HEDEF GÜNDE 500 BİN HANE ZİYARETİ

Bayrampaşa’da hane ziyaretlerine AK Parti İstanbul Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Ömer Faruk Kalaycı’da eşlik etti. Kalaycı ziyaretler sonrası yaptığı değerlendirmede; “İstanbul’da milyonlarca seçmenimiz var. Biz sadece bugün değil, her zaman sahada olan bir partiyiz. Seçmenlerimizin tamamına ulaşmayı arzu ediyoruz. Daha önce de bölgelerimizde bu tarz çalışmalarımızı yapmıştık. Şimdi herkesin kendi ilçesinde kendi seçmenlerine yoğunlaştığı çalışmalar yapıyoruz. Dün 500 bin haneyi hedeflemiştik. Büyük oranda bu hedefe ulaştık. Bugün de binlerce teşkilat mensubumuzla 500 bin haneye ulaşmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir