AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’tan flaş anket açıklaması: ”AK Parti açık ara önde”

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, seçimlere kısa bir süre kala kamuoyu araştırmaları hakkında açıklama yaptı. Kurtulmuş, "Bütün kamuoyu araştırmalarında AK Parti açık ara öndedir. Cumhur İttifakı'nın da parlamentoda çoğunluğu elde ettiğini görüyoruz" dedi.

featured

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, İstanbul Basın Buluşması’nda aralarında Haber 7 Yayın Koordinatörü İbrahim Günay’ın da bulunduğu gazetecilere açıklamalarda bulundu.

”MİLLETİMİİZN İNANCI GİDEREK DAHA DA ARTIYOR”

Kurtulmuş, son anket sonuçlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kurtulmuş, “Son dönemde kamuoyu yoklamaları ortaya çıkıyor. Sahada gördüğümüz şudur. AK Parti her gün adım adım yukarıya doğru yükseliyor. Milletimiz inancı giderek daha da artıyor. 14 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanımız Erdoğan yeniden seçilecek, Cumhur İttifakı Meclis’in çoğunluğunu oluşturan grubu olacaktır.” ifadelerini kullandı.

”AK PARTİ AÇIK ARA ÖNDEDİR”

Kurtulmuş, “Bütün kamuoyu araştırmalarında AK Parti açık ara öndedir. Cumhur İttifakı’nın da parlamentoda çoğunluğu elde ettiğini görüyoruz.” şeklinde konuştu.

“Bu Seçim Türkiye’nin en hayati seçimi.” diyen Kurtulmuş, “Bu seçim 1950 seçimi gibi bir seçimdir. Menderes, Yeter söz milletindir demişti. Biz de söz de karar da milletindir, diyoruz. Bir kere daha milli iradenin bir kez daha tecelli etmesini milletimiz sağlayacaktır. Bakanlarımız partimize seçim sürecinde olumlu katkı sağlayacaklardır. Aday gösterilmeleri çok olumlu. Tek başına yüzde 49 üzerinde oy alabilmeyi başarmış bir siyasi hareketiz. Biz çok sayıda sahada var olmasını arzu ediyoruz.” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir