AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok ilk vaadini açıkladı

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, göreve geldiğinde ilk olarak belediye işçilerinin maaşlarına zam yapacağını söyledi.

featured

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’u açıkladı.

thumbnail
İlişkili Haber
AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Turgut Altınok kimdir?

Belediyecilik anlayışıyla ön plana çıkan Altınok, AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nın ardından gazetecilere açıklamada bulundu.

Konuşmasında seçildiği takdirde Ankara Büyükşehir Belediyesi işçilerinin maaşlarına zam yapacağını belirten Altınok, şu ifadeleri kullandı:

“SON 5 YIL BOŞ YIL OLDU”

Zaman geldi Ankara’ya. Ankara milli mücadelenin başkenti. Ankara kadim şehrimiz.. Başkentimizi Cumhuriyetimizin ikinci yüzyıla hazırlayacak olmanın gurur şerefini duyuyorum.

Keçiören Ankara’da en çok gecekonduda yaşayan insanların olduğu bir yerdi. Türkiye’de örneği olmayan bir belediyecilik hizmetini nakış nakış oya gibi işledik..

Türkiye’de en çok yeşil alanı olan, en çok sosyal tesisi olan yer Keçiören Belediyesi’ydi.. Bütçemiz büyükşehirin 45’te 1’idi. Bu bütçeyle Ankara Büyükşehir’den daha çok iş, eser ve hizmetler yaptık.

Uzun dönem muhalefette görev yaptım ama hiç bir mazeretin arkasına saklanmadım. Bizi engellediler ne yapalım demedik. Kısa zamanda tüm borçları ödedik, gecekondu şehrinden turizm merkezi olan bir şehri inşa ettik.

Ankara’mızın makus tarihinin değişme zamanı gelmiştir. Hangi partiye oy verirsek verelim, kullanacağımız oy bugünümüze geleceğimize çocuklarımıza torunlarımıza kullanacağımız oy olacaktır.

Ankara’da bir gerçek var, 5 yıl maalesef boş yıl oldu. Hangi partiye oy verirsek verelim, kullanacağımız oy bugünümüze geleceğimize çocuklarımıza torunlarımıza kullanacağımız oy olacaktır.

Ankara’da bir gerçek var, 5 yıl maalesef boş yıl oldu.

“BÜYÜKŞEHİR’DE ÇALIŞAN İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİN MAAŞLARINA ZAM YAPACAĞIZ”

Büyükşehir’de çalışan işçi kardeşlerimizin maaşlarına zam yapacağız.

Rahat olsunlar, hiç kimsenin ekmeğiyle çoluğunun çocuğunun rızkıyla uğraşmayacağız. Ankara’mız el ele hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde temiz bir sayfayla birçok eserlere hizmetlere kavuşacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir