Aile dizisi nerede çekiliyor, taş bina nerede? Aile dizisi hangi diziden uyarlama?

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız, senaristliğini Hakan Bonomo'nun üstlendiği, Ay Yapım’ın Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’yı bir araya getiren Aile dizisi bu akşam izleyiciyle buluşacak. Diziyle ilgili en merak edilen konu başlıklarından biri ise dizinin çekildiği yerler oldu. Peki, Aile dizisi nerede çekiliyor, hangi semlerde çekildi, taş bina nerede?

featured

Aile dizisi 7 Mart akşamı 20:00’de Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıktı. Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Ay Yapım imzalı ‘Aile’de başrolleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya paylaşıyor. Peki, Aile dizisi nerede çekiliyor, hangi ilde ve semlerde çekildi, taş bina nerede? Aile dizisinin çekimleri nerede yapılıyor?

AİLE DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’lu Aile dizisinin çekimleri İzmir’in çeşitli ilçelerinde gerçekleştiriliyor.

AİLE DİZİSİ UYARLAMA MI?

Aile dizisi, 1999-2007 yılları arasında Amerika’da yayınlanan dünyaca ünlü The Sopranos dizisinden uyarlandı.

AİLE DİZİSİNİN KONUSU

İzmir uçağındaki karşılaşma, aileden yaralı kahramanlarımızın kendi ailelerini kurmak için çıkacakları zorlu yolun sadece başlangıcı olacaktır.

Soykanlara ‘aile’ olduklarını hatırlatan tek yerdir sofra. O gün yine tüm ailenin toplanacağı bir sofra kurulurken, Aslan, amcasıyla ilgili ‘karanlık’ işlerinden birini daha çözmek için İzmir uçağındadır.

Psikolog Devin ve Aslan’ın yolları işte bu yolculukta kesişir. Devin de kız kardeşinin başını soktuğuyeni bir belayı halletmek üzere İzmir’e gitmektedir.

Farklı dünyaların insanları oldukları çok açıktır. Ancak ortak ‘yara’larını keşfetmeleri uzun sürmez; Aileleri.

Aslan daha ilk geceden, Soykan Anayasasının çok önemli bir kuralını Devin için çiğner. Bu durum Aslan’a saplantılı bir bağlılık hisseden annesi Hülya’nın yaklaşan büyük tehlikeyi fark etmesi için yeterlidir; Devin.Daha önce de pek çok kere oğlunun aileden uzaklaşmasını önlemek için her şeyi yapabileceğini gösteren Hülya’nın işi, bu sefer eskisi kadar kolay olmayacaktır.

aile dizisi oyuncuları

 

Ancak işi kolay olmayan sadece Hülya değildir. İzmir uçağındaki karşılaşma, aileden yaralı kahramanlarımızın kendi ailelerini kurmak için çıkacakları zorlu yolun sadece başlangıcı olacaktır.

AİLE DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Kıvanç Tatlıtuğ

Serenay Sarıkaya

Nejat İşler

Canan Ergüder

Ushan Çakır

Umutcan Ütebay

Yüsra Geyik

Ece Simge Yurdatapan

Levent Ülgen

Emel Göksu

Nur Sürer

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir