Ahmet Nur Çebi stat sponsorluğu açıklaması

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Beşiktaş'ın adına ve markasına yakışır bir stadyum sponsoru olacak. Biraz sabırlı olalım, biz o işi hallettik. Haftaya yüzde yüz netleşir." dedi.

featured

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi katıldığı canlı yayında transferlerden ve sponsor konularından bahsederek önemli açıklamalarda bulundu.

Ahmet Nur Çebi sponsor konusunda herkesin için ferah tutmasını isteyerek, ”Stadımızın yeri, kıymeti belli. Dolayısıyla bana göre paha biçilemez. Mühim olan bunu dünyaya göstermek. Federasyon çok doğru bir iş yapmıştır. Daha önce bunu göstermesi gereken yerler vardır. Umarım kabul edilir. Bu stadyum hak ettiği değeri görür. Beşiktaş’ın adına ve markasına yakışır bir stadyum sponsoru olacak. Biraz sabırlı olalım, biz o işi hallettik. Haftaya yüzde yüz netleşir” dedi.

Sergio Ramos transferinin neden gerçekleşmediğine de açıklık getiren Çebi, ”Ramos herkesin takımında görmek istediği biri. Ramos bize geldi de almadık mı? Rakamları okudunuz. Bu rakam 14-15 milyon Euro. Vergileriyle 25 milyon Euro. 2 yılda 50 milyon Euro. Ramos iyi oynarsa, buradan gönderemezsiniz. Dolayısıyla 50 milyon Euro. Asbaşkanıma da söyledim. O süreç içerisinde kimse sponsor gelmedi. Serhan kardeşim de kovaladı ama olmadı. Konunun 6 milyon Euro gibi gösterilmesi doğru değil. Artı ben bunun 8 milyon Euro ve menajerlik ücretini karşılayacağını kabul ettim ama olmadı. Her kulüp birilerini kovalar olur, olmaz. Beşiktaş’ın geleceğini de düşünmek zorundayım” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir