Ahmet Hakan’dan Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili flaş açıklama!

Münevver Karabulut cinayeti bir kez daha gündemde. Konuya ilişkin gazeteci yazar Ahmet Hakan'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Hakan, Cem Garipoğlu'nun ailesinin "sicilinin sorunlu olduğunu, ancak fake paylaşımlara dikkat edilmesi gerektiğini" belirtti.

featured

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bir kez daha gündeme gelen Münevver Karabulut cinayeti hakkında, Cem Garipoğlu’nun ailesinin “sicilinin sorunlu olduğunu, ancak fake paylaşımlara dikkat edilmesi gerektiğini” belirtti.

Hakan, bugünkü yazısında şunları kaydetti:

Cem Garipoğlu’nun kız kardeşi Sakine Garipoğlu’nun ‘makaslı’ bir paylaşımı dolaşıyor üç gündür sosyal medyada. Sakine’nin hesaplarına bakıyoruz. Kapatmış. “Makaslı” paylaşımın kaynağını arıyoruz. Bulamıyoruz. Fake olma ihtimali yüksek. Garipoğlu Ailesi’nin toplu fotoğrafı yayınlanmış yıllar önce.

O fotoğrafın vahşi cinayetin işlendiği evde çekildiği öne sürülüyor. Hatta ‘Münevver’in katledildiği kanepeye oturup fotoğraf çektirdiler’ diyenler bile var. Oysa cinayetin işlendiği ev, cinayetin ardından boşaltılmış. O eve bir tür ‘lanetli ev’ muamelesi yapılmış. En sonunda da kentsel dönüşümle yıkılıp gitmiş. Bazıları da ‘Münevver’in elinde kolunda Garipoğlu Ailesi’nden herkesin DNA’sı çıktı’ diyor. Bu da doğru değil. Bu da yalan. Bu da fake.

Garipoğlu Ailesi, cinayet mahallinde temizlik yaptı. Bu durum mide bulandırıyor. Katili elbirliğiyle günlerce sakladılar. Bunu da unutmadık. Yani Garipoğlu Ailesi’nin cinayetle ilgili sicili sorunlu.

Ayrıca empatiyi Garipoğlu Ailesi için değil Münevver ve ailesi için geliştirmemiz gerekiyor. Yani safımız vahşi cinayete kurban gitmiş Münevver’in safı olmalı. Ama yalansız. Ama fake işlere bulaşmadan. Ama sadece hakikate sadık kalarak.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir