Ahmet Hakan, “Beni engelliyorlar” diyen İmamoğlu’nu fena ti’ye aldı

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Engelliyorlar o yüzden hizmet yapamıyorum" açıklamasını değerlendirerek dikkat çeken ifadeler kullandı.

ahmet hakan

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan bugünkü yazısında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, iktidarın kendisini engellediğini iddia ederek, kentin dört bir yanına “Bana iş yaptırmıyorlar”, “Beni engelliyorlar” afişini asmasını değerlendirdi.

“ERDOĞAN İSTANBUL’A NE YAPTIYSA BU KOŞULLAR ALTINDA YAPTI…”

Erdoğan’ın 1994 yılındaki İBB Başkanlığı döneminden örnek veren Ahmet Hakan, medyanın, bürokrasinin, iş dünyasının Erdoğan’a karşı olduğunu söyleyerek;  “Erdoğan, İstanbul’a ne yaptıysa… İşte bu koşullar altında yaptı. Kapanmış kapılara rağmen… Daraltılmış alanlara rağmen… Kısıtlanmış kaynaklara rağmen… Önüne çıkarılan engellere rağmen…” dedi.

ahmet hakan

“‘BİZ BÜTÜN ENGELLEMELERE RAĞMEN BUNLARI YAPMAYI BAŞARDIK’ BİLE DEMEDİ”

Hakan, Erdoğan’ın “Hizmet edeceğim ana engelleniyorum”, gerekçesinin “arkasına saklanmadığını” savunurken,  “Yaptığı hizmetlerin açılışlarında… ‘Biz bütün engellemelere rağmen bunları yapmayı başardık’ bile demedi” ifadelerini kullandı.

ahmet hakan

“ERDOĞAN BAŞARDIYSA İMAMOĞLU NİYE BAŞARAMIYOR?”

Hakan, “Ekrem İmamoğlu’nun bugünkü koşulları, Tayyip Erdoğan’ın 1994’teki koşullarından daha mı kötü? Tayyip Erdoğan, bütün engellere rağmen bir şeyler yapmayı başarabildiyse… Ekrem İmamoğlu niye başaramasın?” diye sordu.

ahmet hakan

“BÖYLE BİR BELEDİYE BAŞKANI KÜKREMİŞ SEL GİBİ OLUR”

Hakan, “Tuttuğunu koparacak denli hizmet hırsıyla dolu olan, İstanbul’a hizmet dendiğinde yırtıcı bir kaplana dönüşen, gece gündüz proje peşinde koşturan, büyük bir aşkla işine odaklanan… Bir belediye başkanını… Hiçbir güç, engelleyemez. Böyle bir belediye başkanı kükremiş sel gibi olur” düşüncesini dile getirdi.

ahmet hakan

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir