Ahmet Hakan, dans videoları için “story şebeği” dediği spiker Hande Sarıoğlu’ndan aylar sonra özür diledi

featured

Habertürk TV’de spor spikerliği yapan Hande Sarıoğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı dans videosu sonrası kanaldan ayrılmak zorunda kalmıştı.

Sarıoğlu yaşananlar sonrası “Karşılıklı aldığımız bir karar. Haber kanalının ciddiyeti, bir ağırlığı vardır. Fakat ben de kendi karakterimden vazgeçemiyorum. Ben renkli bir kişiliğim. Daha önce de kanal yönetimi beni uyarmıştı. ‘Daha dikkatli olmalısınız’ denildi. Ben de renkli kişiliğimden vazgeçemeyeceğimi, söyledim. Karşılıklı anlaşarak, istifamı verdim” açıklamasını yapmıştı.

Ayrılığı sonrası Hande Sarıoğlu’na Ahmet Hakan’dan sert eleştiriler gelmişti.

Hande Sarıoğlu’ndan kendisine “story şebeği” diyen Ahmet Hakan’a: “Oryantal yaptığım ortamda olsaydı el şaklatırdı ağzının suyu aka aka”

Instagram ve Tiktok’ta dans videoları fenomen haline gelen Operatör Doktor Banu Küçükpolat, katıldığı programda Seda Sayan’la karşılıklı Roman havası oynadı. O anlar sosyal medyaya damga vurdu.

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Seda Sayan’ın programında dans eden Opr. Dr. Banu Küçükpolat’la ilgili bir yazı kaleme aldı.

Operatör Doktor Banu Küçükpolat, Seda Sayan’la karşılıklı göbek attı! İşte o anlar…

Geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından dans ettiği bir videoyu paylaşması sonucu HaberTürk yönetiminin tepki gösterdiği ve görevinden istifa eden Hande Sarıoğlu’na “story şebeği” diyen Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Hande Sarıoğlu’ndan özür diledi.

Hakan’ın yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

Bir doktor gülüyorsa, dans ediyorsa, sosyalse, mizah duygusu varsa, göbek atıyorsa, kasmıyorsa, kasıntılık yapmıyorsa, Roman havası duyduğunda dayanamayıp fırlıyorsa, şarkı söyle deyince kafasını gözünü kırarak da olsa şarkıyı söylüyorsa, ağır olma fiyakası atmaya kalkışmıyorsa…

O doktor iyi doktordur.

Ya da şöyle söyleyeyim:

En azından kötü bir doktor değildir.

Bir dakika… Bir dakika…

Bu sadece doktorluk mesleği açısından da böyle değildir.

Her meslek açısından böyledir.

NOT: Bir süre önce “göbek atan spiker” olayında farklı bir tutum sergilemiştim. Bu konuda bir doktrin değişikliğine gitme kararı almış bulunmaktayım. Çok sekter davranmışım spiker olayında. Pişmanım ve pardon diyorum.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir