Ahmet Davutoğlu uyuşturucu baronu mu? Osmanlı Ocakları Başkanı Kadir Canpolat’tan şok suçlama

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Nevzat Ekici’nin Ahmet Davutoğlu ile ilgili iddialarına gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

featured

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile ilgili uyuşturucu baronluğundan suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Kadir Canpolat, “Başbakanlık yapmış olan sayın Davutoğlu 15 Temmuz gecesi nerededir? 15 Temmuz’dan önce Osmanlı Ocakları hakkında neden bu genelgeleri çıkarmıştır ve bu adam kime çalışmaktadır?’’ sorularını sordu.

Bugün uyuşturucu ticaretiyle ilgili kendi ilçe başkanının yaptığı açıklamaların yerinde olduğunu kaydeden Canpolat, ‘’Hiç şaşırmayın çünkü bu vatanın ekmeğini yiyen bazı siyasetçilerin bu millete ve bu vatana ihanet ettiğini görüyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

Ahmet Davutoğlu, FETÖ’nün firari PKK imamı Ebubekir Işık’ın canlı yayınında!

Canpolat, şu anda Gelecek Partisi’nin Şemdinli ilçe başkanlığında hâlâ Nevzat Ekici’nin bulunduğunu anımsatarak, ‘’Partiden istifa eden Nevzat Ekici’yi kimler tehdit etmiştir? Neden bu arkadaşımız görev belgesini ıslak imzasıyla bize vermişken ne olmuştur da ilçe başkanlığı görevine devam etmektedir?’’ sorusunu sordu.

Canpolat, “Bugün Cumhuriyet savcılarımıza vermiş olduğumuz dilekçemizde sayın Davutoğlu hakkında suç duyurusunda bulunduk. Suç duyurusu özeti, uyuşturucu ticareti yapmak. Şüpheli kimdi? Şüpheli sayın Davutoğlu’ydu.” dedi.

Gelecek Partisi Şemdinli İlçe Başkanı Nevzat Ekici’nin Ocak Partisi Genel Merkezi’nde istifa etmesini, Ahmet Davutoğlu ile ilgili ”uyuşturucu ticareti yapıyor” iddialarını ve açıklamalarını değerlendiren Canpolat, Nevzat Ekici’nin şüphelendiği kişinin Davutoğlu olduğunu iddia etti.

Canpolat, konuyla ilgili şunları söyledi;

“Gelecek Partisi ilçe başkanı benim ilçe başkan yardımcım 204 kilo uyuşturucu ile yakalandı diyor. Bu arkadaşımızın bir tane ineği vardı bu kadar parayı bularak bu kadar uyuşturucuyu alıp ticaretini yapabilecek hünere sahip değildi.

Ben bu olayın arkasında kimin olduğunu biliyorum ama söyleyemiyorum arkasında çok büyük insanlar var. Şimdi bu arkadaş bugün hâlâ neden görevdedir, neden görevine devam etmiştir?

Sayın Davutoğlu kendi ilçe başkanınızı hangi korkularla, baskılarla bastırmaya çalışıyorsunuz? Yaptığınız rezilliklerin ayyuka çıktığını görüyoruz göstermeye devam edeceğiz.”

Bugün şahsım öncülüğünde Ocak Partisi ve Osmanlı Ocakları olarak kendi ilçe başkanının yapmış olduğu açıklamalar ve rızası doğrultusunda sesli ve görüntülü kayıtla Cumhuriyet Başsavcılığına Davutoğlu hakkında müracaat ettik.

İlçe başkanının söylemiş olduğu işin içinde sayın Davutoğlu’nun olduğu. Bize gelen bu bilgileri biz Devletin Cumhuriyet savcıları ile paylaşmak zorundaydık ve bunları paylaştık. Öte yandan, siz ilçe başkanınıza ne yaptınız da susturdunuz, bu adam neden hâlâ görevinin başında?

Gelecek Partisi dururken, Osmanlı Ocakları’nın, Ocak Partisi’nin Genel Merkezi’nde neden istifa etti? Bize kendi genel başkanını şikayet etti. Kendi görev belgesini neden bize verdi? Bu Davutoğlu’ndan korktuğunu gösterir.”

Ben buradan bugünkü müracaat savcımıza ve kolluk kuvvetlerimize seslenmek isterim; “Buradaki ilçe başkanı artık hangi tehditler ve baskılar altındaysa görevine geri dönmek zorunda kalmıştır. Çünkü oranın adı Şemdinli’dir.

Çünkü orada yaşamaktadır. Çünkü orada hayat garantisi yoktur, hayati tehlikesi vardır. Çünkü orada etki ve baskı vardır. Bu etkinin ve baskının temelinde demek ki Sayın Davutoğlu yatmaktadır. Bağımsız Türk Yargısına güveniyoruz.

Sayın Davutoğlu’nun şu anda dokunulmaz kimliği yoktur. Başbakanlık döneminde işlemiş olduğu suçlar ayyuka çıkmıştır. Bu olayın üzerine gidebilecek Cumhuriyet savcısı da vardır biz inanıyoruz.”

NAZIM DEMİR 204 KİLO EROİNLE YAKALANMIŞTI

Gelecek Partisi Şemdinli İlçe Başkan Yardımcısı Nazım Demir, 204 kilo 200 gram eroinle yakalanmıştı.

DAVUTOĞLU UYUŞTURUCU BARONUYLA YAN YANA

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun uyuşturucu kaçakçısı Ali Osman Akat ile de fotoğrafı çıkmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir