Taksim’deki terörist Ahlam Albashır’ın elindeki ‘Kırmızı gül’ün sırrı çözüldü!

Taksim İstiklal Caddesi'nde geride bıraktığımız pazar günü bir bombalı saldırı yaşandı. Terör saldırısında 6 kişi yaşamını yitirdi, 81 kişi de yaralandı. Saldırıyı yapan teröristin kaçarken elinde 'kırmızı gül' olduğu görüldü. Gülün bir mesaj içerip içermediği araştırıldı. Merak edilen 'Kırmızı Gül'ün sırrı çözüldü.

featured

Beyoğlu İstiklal Caddesi‘nde geçtiğimiz Pazar günü gerçekleşen ve altı kişinin yaşamını yitirdiği, 81 kişinin ise yaralandığı hain ve kalleş terör saldırısıyla ilgili yeni bir ayrıntıya daha ulaşıldı.

ÇİÇEĞİ ÖNCE ALMAK İSTEMEDİ SONRA…

Sabah’taki habere göre saldırıyı gerçekleştiren kadın terörist Ahlam Albashır‘ın (23) kaçarken elinde bulunan Kırmızı Gül’ün sırrı çözüldü. İstiklal Caddesi’ndeki banka oturan terörist Ahlam Albashır’ı bankta otururken gören bir çiçek satıcısı Ahlam Albashır’ın yanına gelerek çiçek satmak istedi.

KAÇARKEN ATMADI

Ahlam Albashır önce çiçeği satın almak istemedi. Çiçek satıcısı ısrarcı olunca hem çiçek satıcısını hızlı bir şekilde başından göndermek hem de kaçarken dikkat çekmemek için çiçeği satın aldı. Kırmızı Gül, kaçışı boyunca terörist Ahlam Albashır’ın elindeydi.

NE OLMUŞTU?

İstiklal Caddesi’nde pazar günü 16.20’de büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın banka bırakılan bir pakette gerçekleştiği ve terör kapsamlı olduğu tespit edildi.

Kameralar incelendi, saldırıyı gerçekleştiren teröristin PKK/YPG’nin özel istihbarat elemanı Alham Albashır olduğu saptandı. Önce Esenler’e oradan da Küçükçekmece’deki hücre evine kaçan Albashır gece yarısı yakalandı.

Albashır, saldırıyı gerçekleştirdiğini, PKK’nın özel istihbarat biriminden bir terörist olduğunu itiraf etti. Albashır’a yardım eden Bilal Hassan isimli terörist her yerde aranırken, 2 kilit isim ise avlandı. Toplamda ise 50 kişi gözaltına alındı.

Taksim bombacısı Ahlam Albashır’ın yeni görüntüleri ortaya çıktı! Alçak saldırıdan dakikalar önce…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir