Afyon’da öldürülen Melihat Tunçel’in otopsi raporunda şok detaylar! Tırnaklarının arasından…

featured

Afyonkarahisar’da geçtiğimiz yıl eylül ayında öldürülen Melihat Tuncel‘in faillerinin yakalanmasına yönelik emniyet ekiplerinin başlattığı çalışmalar sonucu olayın faillerinden birinin maktulün öz kızı Münire Tuncel isimli şahıs olduğu tespit edilirken olaydan iki ay sonra intihar ederek hayatını kaybettiği ortaya çıkmıştı.

Olayın bir başka faali Orhan Ç. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Müge Anlı’nın çözdüğü Melihat Tunçel cinayetinde flaş gelişme! Katil tutuklandı…

OTOPSİ RAPORU ÇIKTI

Cinayetin üzerinden yaklaşık 1 yıl geçmesine rağmen olayın faillerinin tutuklanmaması dikkat çekmişti.

Otopsi raporuna göre, Melihat Tuncel’in tırnaklarının arasında Orhan Ç.’ye ait deri örneklerine rastlandı. Rapor çıkar çıkmaz polis tarafından gözaltına alınan Orhan Ç. tutuklandı.

Orhan Ç. Müge Anlı canlı yayınında Münire Tuncel’in kuzeni Osman ile de görüştüğünü ancak bundan haberi olmadığı söylemişti.

Münire Tuncel’in intihar etmesi sebebiyle Melihat Tuncel’in ölümü otopsi raporuna kadar aydınlatılamamıştı.

NE OLMUŞTU?

Olay geçtiğimiz yıl 10 Eylül’de meydana geldi.

Münire Tuncel’in annesi ile beraber yaşadığını bir sabah uyandığında annesinin öldürülmüş olduğunu söyledi. Münire Hanım sabah annesine kahvaltı hazırlamak için uyandığında demir kapının sürgüsünün açık olduğunu görünce bahçeye çıktığı ve annesinin öldürülmüş olarak bulduğu aktarıldı.

Komşu Erdinç Çelik evin içinde bir ses duymadıklarını kahveye gelip haber verdiğini söyledi. Melihat Hanım’ın bahçede başka bir alanda öldürülüp daha sonra cesedinin taşındığı bilgisi paylaşıldı.

MÜNİRE TUNCEL HEDEF GÖSTERİLMİŞTİ

Melihat Hanım’ın kardeşi Hayati Bey, ablasının bir sıkıntısı olmadığını, aynı mahallede yaşadıkları ablasının katilin bulunmasını istediğini ifade etti. Hayati Bey yaşadıkları mahallede bazı gençlerin madde kullandığını duyduklarını ama son zamanlarda bir hırsızlık olayı olmadığını ablası ile yeğenlerinin iyi geçindiği aktardı.

Görgü tanıkları Melihat Tuncel’in ölümüyle ilgili kızını işaret etti. İddialara göre, Melihat Tuncel’in kızı köydeki erkeklerle ilişkisi vardı, bunlardan birinin Melihat Tuncel’i öldürmüş olabileceği söylentiler arasındaydı.

İşte Meliha Tuncel ve Münire Tuncel hakkında son dakika bilgileri ve yaşananlar:

https://www.youtube.com/watch?v=7eMoSLHtdAU

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir