Engin Akyürek ve Demet Özdemir’in yeni dizisi Adım Farah’tan bomba fragman

Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in başrollerinde olduğu Adım Farah dizisi başlıyor. İkilinin hayranlarının yakından takip ettiği Adım Farah dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. Bugün yapılan açıklamayla birlikte dizinin yayın tarihi ve günü de kesinleşti.

featured

Yönetmenliği Recai Karagöz’ün yaptığı ve yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği Adım Farah’ın senaryosunu Deniz Dargı, M. Cem Görgeç ve S. Cenk Boğatur kaleme alıyor. Ünlü isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Adım Farah dizisi 1 Mart Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana geliyor.

ADIM FARAH DİZİSİ HANGİ KANALDA?

Uzun süredir merakla beklenen ancak depremler nedeniyle yayın tarihini ertelenen Adım Farah dizisi 1 Mart 2023 Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana geliyor. Çarşamba akşamları yayınlanacak Adım Farah dizisi Fox Tv kanalında yayınlanıyor.

adım farah imdb

ADIM FARAH KONUSU

Ülkesinden kaçmak durumunda kalan ve yasa dışı güçlerle mücadele etmek zorunda olan Farah’ın (Demet Özdemir) istemeden bir cinayete şahit olması ve aynı gece tanıştığı Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile kesişen hayatlarını konu alan Adım Farah dizisinin oyuncuları arasında tanıdık isimler de yer alıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir