Acun Ilıcalı, Survivor 2023’e görkemli bir seremoni ile girdi

TV8'in iddialı yapımı Survivor 2023,15 Ocak Pazar akşamı başlıyor. Ünlüler, gönüllüler ve fenomenler olarak 3 ayrı takımın mücadele edeceği Survivor 2023'ün ilk fragmanını da Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından paylaştı.

featured

Türkiye’de olduğu kadar dünyada da ilgiyle takip edilen Survivor 2023, yarın akşam başlıyor. Ünlüler, gönüllüler ve fenomenler olarak 3 ayrı takımın mücadele edeceği yarışmadan ilk fragman da geldi.

YEŞİL SPOR ARABASI DİKKAT ÇEKTİ

Yarışmayla ilgili tüm detayları 13,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan Acun Ilıcalı, fragmanı da “İşte Survivor 2023 ilk tanıtımı. Yeni sezon ilk bölümü pazar günü saat 20.00’de TV8’de. Tüm yarışmacılarımıza gönülden başarılar” notuyla paylaştı.

Fragmanda, her yıl Survivor’a değişik araçlarla giriş yapan Ilıcalı’nın bu seneki tercihinin ise yeşil bir spor araba olduğu görüldü.

3 TAKIM MÜCADELE EDECEK

Yarışmada ünlüler kadrosunda, Seçkin Piriler, Wilson, Zeynep Alkan, Aysu Keskin, Cansu Tuman, Yusuf Güney, Barış Telli, Murat Eken ve Berdan Mardini yer alıyor. Gönüllüler kadrosunda ise Aziz, Gizem Avcı, Aleyna, Asena, Osman Can, Özgür, Tunga ve Kardelen yarışacak. Fenomenler takımında ise Alper Rende, Buse Plan, Halil İbrahim Göker, Elanur, Chaby Han ve Kürşat Juan yer alıyor.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir