Acun Ilıcalı aşka geldi! Şeyma Subaşı’yla aynı gün doğan sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’nın doğum gününü böyle kutladı

featured

Acun Ilıcalı programları kadar özel hayatıyla da gündem oluyor.

Survivor 2021 için uzun süredir Dominik’te olan Acun Ilıcalı, yarışmanın bitmesinin ardından soluğu sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile birlikte Çeşme’de almıştı.

Sevgilisi ve dostlarıyla öğle yemeği yiyen ünlü televizyoncu, ardından hız teknesine binerek denize açıldı.

“Güzel kalbin bana mutluluk vermeye devam etsin”

Şeyma Subaşı’ndan boşandıktan sonra Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başlayan Acun Ilıcalı sevgilisinin doğum gününü kutladı.

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı’na olan benzerliğiyle dikkat çeken genç sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile pozunu paylaşıp romantik bir de not düştü. Acun Ilıcalı paylaşımına “Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu senelerin olsun. Güzel kalbin bana mutluluk vermeye devam etsin” yazdı.

Birbirlerine ikiz gibi benzeyen Ayça Çağla Altunkaya ve Şeyma Subaşı’nın doğum günlerinin aynı tarihte olması da sosyal medyada dikkat çekti.

Ayça Çağla Altunkaya kimdir?

Çağla Ayça Altunkaya’nın 1999 doğumlu. Sevgilisi Acun Ilıcalı ise 29 Mayıs 1969 doğumludur. Yalova’da yaşadığı ve hemşirelik okulu mezunu olduğu söyleniyor. Ayça Çağla Altunkaya’nın basketbola olan düşkünlüğü ise daha çocukluğundan geliyor. Genç isim genellikle Acun Ilıcalı ile zaman geçiriyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir