Sezgin Tanrıkulu’nun sahip çıktığı uyuşturucu tüccarı Devrim Erdem, şehit polis Abdulkadir Güngör’ün silahını çalmış

featured

Balıkesir’de polis memuru Abdulkadir Güngör’ün şehit edildiği olayla ilgili şok ayrıntılar ortaya çıktı. Bursa’dan Balıkesir’in Edremit ilçesine uyuşturucu getirdiği tespit edilen şüphelilerin içinde bulunduğu otomobil, 10 Kasım günü saat 18.00 sıralarında Havran ilçesinde polis ekiplerince durdurulmak istendi. ‘Dur’ ihtarına uymayan şüpheliler, otomobille Ebubekir Mahallesi’ne girdi.

Balıkesir’deki uyuşturucu operasyonunda çatışma çıktı! Polis memuru Abdulkadir Güngör şehit oldu

ŞEHİT POLİSİN SİLAHINI DA ÇALMIŞ

Şüpheliler, burada otomobili bırakıp yaya olarak kaçmaya başladı. Polis memuru Abdulkadir Güngör, Devrim Erdem tarafından silahla açılan ateş sonucu vurularak, şehit edildi. Devrim Erdem’in polis memuru Güngör’ün silahını da alarak olay yerinden kaçtığı öğrenildi.

Olayın ardından emniyet güçlerinin uygulaması sırasında şüphelilerden Osman Eke, Eray Aykul ve eşi Meral Aykul aynı gece yakalandı. Devrim Erdem ise ertesi gün bir akaryakıt istasyonunda otomobilde jandarma tarafından yakalandı.

Balıkesir’de polis memuru Abdulkadir Güngör’ü şehit eden Devrim Erdem’e cezaevinde Sezgin Tanrıkulu sahip çıkmış

8 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI

Edremit’te 2 gündür süren operasyonlarda ise uyuşturucu şebekesiyle irtibatlı olduğu belirtilen 8 kişi daha gözaltına alındı. Şehit polis memuru Abdulkadir Güngör’ün tabancası da yapılan operasyonlar sırasında bulundu.

Gözaltındaki toplam 12 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Polis memuru Abdulkadir Güngör’ü şehit etmişti… CHP’li Sezgin Tanrıkulu’nun koruduğu Devrim Erdem suç makinesi çıktı!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir