A Haber’i düzelten kadının videosu sosyal medyayı salladı!

21-24 Nisan 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Motobike Istanbul'a A Haber muhabirini haber sunarken düzelten kadının videosu viral oldu.

featured

Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde; Motobike İstanbul 2022 fuarında bir motorun yanına giden A Haber muhabirinin, motoru tanıtırken, ”Minyatür” dediği duyuluyor. Kadın ise, ”Minyatür değil bu” diyerek, A Haber muhabirini düzeltiyor.

Hiç bozuntuya vermeden hemen önündeki motora doğru ilerleyen muhabir haberi anlatmaya devam ediyor. Ancak muhabire adeta kâbus olan kadın da haber esnasında hemen muhabirin peşinden gidiyor.

İlk gafın ardından ikinci gafına da kısa süre içerisinde imza atan A Haber muhabirinin diğer bir motor için kullandığı, ”Amatörler için üretilen motorlar” kelimesini duyan kadın, ”Amatörler için değil, profesyoneller için yalnız” cevabını yapıştırıyor.

A Haber’i düzelten kadının videosu, sosyal medyada yayınlandığı andan itibaren sıra süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum aldı.

Sosyal medyada bazı kullanıcılar, görüntülerin tamamen kurmaca ve şaka amaçla çekildiğini söylerken, bazı kullanıcılar ise videonun gerçek olduğuna inanıyor…

İşte ”A Haber’e ayar veren kadın” başlığıyla paylaşılan o video…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir