7’si polis 12 kişiyi yaralayan Furkan Çalıkoğlu tutuklandı! Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar serbest bırakıldı

featured

Karaköy Bankalar Caddesi’ndeki bir otelin restoranında oyuncu Ayşegül Çınar ile arkadaşı Furkan Çalıkoğlu arasında tartışma çıktı. Furkan Çalıkoğlu, tartışmanın büyümesi üzerine olaya müdahale eden bazı çalışanlarla da arbede yaşadı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine de saldıran zanlı, arbede sırasında polislerden birinin silahını alarak boşluğa ateş etti. Görevlilere ve çevredekilere hakaret eden şüpheli, olay yerine çağrılan takviye kuvvetle kademeli güç kullanılarak etkisiz hale getirildi.

Gözaltına alındılar! Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar’ın sevgilisi Furkan Çalıkoğlu, 7’si polis memuru 12 kişiyi bıçakla yaraladı

Olay sırasında polislere mukavemette bulunan Ayşegül Çınar’a da müdahale edildi.

Yaşanan arbede sırasında hafif yaralanan 7 polis memuru ile bekçinin de aralarında bulunduğu 12 kişinin hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Furkan Çalıkoğlu tutuklandı

Gözaltına alınan iki kişi, ifadeleri alınmak üzere Karaköy Polis Merkezi’ne, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından da İstanbul Adalet Sarayı’na götürüldü.

Savcılıktaki ifadelerin ardından Ayşegül Çınar serbest bırakılırken, Furkan Çalıkoğlu tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Gözaltına alınan oyuncu Ayşegül Çınar serbest bırakılırken, arkadaşı Furkan Çalıkoğlu sevk edildiği hakimlikteki sorgusunun ardından tutuklandı.

“Bize kumpas kurdular”

Serbest bırakılmasının ardından açıklama yapan Ayşegül Çınar, kendilerine kumpas kurulduğunu öne sürdü.

Çınar, “Bizzat geldiler, sıkıntı çıkardılar. Furkan, tatlı bir dille konuştu, konuşup halletti. Onlar, halletmiş gibi yaptı, orada bizi beklettiler daha sonra gelip kafasında şişe kırıyorlar. Akıl alır gibi değil. Bir de üzerine nasıl oluyorsa saniyeler içinde polis geliyor. Mekancıların yaptığı bir kumpas olduğunu adım gibi eminim” diye konuştu.

Sevgilisi Furkan Çalıkoğlu 7’si polis 12 kişiyi bıçaklamıştı… Oyuncu Ayşegül Çınar’dan polislere tehdit: “Sedat Peker bile videosunda benden bahsetti, haritadan yer belirleyin”

Ayşegül Çınar kimdir?

Ayşegül Çınar, 1999 yılında Antalya’da dünyaya geldi. Eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nde tamamladıktan sonra küçük yaşlarda oyunculuk yapmaya başladı.

Fox Tv’de yayınlanan Yasak Elma dizisiyle dikkatleri üzerine çekti. Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci, Şafak Pekdemir, Barış Aytaç, İrem Kahyaoğlu, Kıvanç Kasabalı, Nilgün Türksever, Sinan Eroğlu, İlber Kaboğlu, Ayşegül Çınar ve Tuğçe Koçak’ın yer aldığı Yasak Elma dizisinde Lila karakterine hayat veriyor.

Furkan Çalıkoğlu kimdir?

Ayşegül Çınar’ın “Beni ölümle tehdit ediyor” dediği sevgilisi Furkan Çalıkoğlu hakkında bir bilgi yok.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir