7878 onay mesajı nedir, dolandırıcılık mı? 7878 kimin numarası? Vodafone mobil ödeme sözleşmesi nedir?

‘’7878 onay mesajı nedir?’’ sorusunun cevabı, milyonlarca Vodafone’lunun merak ettiği bir konu oldu. Son günlerde özellikle Vodafone kullanıcılarına 7878 onay mesajı adı altında mobil ödeme sözleşmesi ile ilgili bir bilgi notu gönderiliyor. Peki 7878 kimin numarası? Vodafone mobil ödeme sözleşmesi nedir? 7878 onay mesajı nedir? İşte detaylar…

featured

Vodafone’a ait 7878 numarası, son günlerin en popüler konuları arasına girdi. Zira Vodafone kullanan cep telefonu operatörleri, mobil ödeme sözleşmesi denen bir uygulamayla karşı karşıya kaldı. Telefonlara, 7878 onay mesajı adı altında mobil ödeme sözleşmesi gönderildi. Kullanıcılar da, ‘’7878 onay mesajı nedir, ne anlama geliyor? 7878 kimin numarası? Vodafone mobil ödeme sözleşmesi nedir?’’ sorularına yanıt aramaya başladı..

7878 ONAY MESAJI NEDİR?

7878’den gelen onay mesajına yanıt verilerek, mobil ödeme sözleşmesini reddederek mobil ödeme sözleşmesini geri çevirebilir, ya da kabul ederek onay verebilirsiniz.

7878 onay mesajı mobil ödeme kapama ya da açma işlemi için yapılmaktadır. Bu işlemi yönlendirmek için;

MOBILODEME AC ya da MOBILODEME KAPAT yazıp 7878’e ücretsiz gönderebilirsiniz.

7878 mobil ödeme onay mesajlarının; İnternet ortamından yapılacak mobil ödemeler için kullanılan bir uygulama olduğu belirtiliyor.

7878 KİMİN NUMARASI?

7878, milyonlarca kullanıcısı bulunan cep telefonu operatörü Vodafone’a ait bir numara.

MOBİL ÖDEME SÖZLEŞMESİ NEDİR?

Vodafone mobil ödeme sözleşmesini onayladığınız takdirde; App Store, Google Play, Spotify gibi pek çok anlaşmalı iş yerinden yapılacak alışverişler saniyeler içerisinde gerçekleştirilebilir. İşlem tutarı ise direkt olarak faturanıza yansıtılabilir ya da kişinin bakiyesinden düşülerek kolayca ödeme imkanı sağlanabilir. Bu durum da hızlı, pratik ve güvenli bir ödeme yöntemi olarak tanımlanabilir.

Vodafone’dan iPhone kullanıcılarına gelen “Evde Kal Türkiye” bildirimine ilişkin açıklama!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir