Kılıçdaroğlu’ndan 6’lı masaya adaylık dayatması! İmamoğlu ve Yavaş’ın üstünü çizdi: ‘İşlerine baksınlar’

Haziran 2023’te yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce 6'lı masanın adayı merak konusu oldu. Masa henüz bir aday üzerinde mutabık kalmazken, Kılıçdaroğlu'ndan adaylık sinyalleri gelmeye devam ediyor. Son olarak katıldığı bir TV programında, 6'lı masada çatlak olmadığını uzlaşılması halinde cumhurbaşkanı adayı olabileceğini ifade eden Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun üzerini bir kez daha çizdi.

featured

Haziran 2023’te yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı merak konusu. Ancak 6’lı masa bir aday üzerinde hala uzlaşmış değil. Masada adaylık için çatlak sesler çıkmasına rağmen, Kemal Kılıçdaroğlu her fırsatta adaylık sinyalleri vermeye devam ediyor. Daha önce yaptığı açıklamada “Masadan benim ismimin çıkacağına inanıyorum. Bir sorun yaşanmaz…” diyen Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon programında yine adaylığı için sinyaller verdi.

6’LI MASA UZLAŞIRSA BEN ADAYIM

Kılıçdaroğlu canlı yayında, altılı masanın kendi ismi üzerinde uzlaşması durumunda Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağına ilişkin soruya, “Hazırım. Zaten devletin nasıl yönetilmesi gerektiği belli” cevabını verdi.

MANSUR YAVAŞ VE İMAMOĞLU’NU YİNE VETO ETTİ

Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nun adaylığına ilişkin de çarpıcı mesajlar verdi. İki isminde kendi alanlarında başarılı olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, “Şikayet etmeden yollarına devam etsinler. Bu başarılarını pekiştirmeleri ve büyütmeleri gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

‘Çatı aday’ defterini tamamen kapatacak sözler! Abdullah Gül: ‘Kılıçdaroğlu’nun kazanma şansı yok’

GÜRSEL TEKİN’İN ‘HDP’YE BAKANLIK’ VERECEĞİZ AÇIKLAMASI

CHP’li Gürsel Tekin’in HDP’ye bakanlık verilebilir açıklamasına da değinen Kılıçdaroğlu, “Karar alınırken altı lider oturup karar alacağız. Burada önemli olan altı liderin karar almaları. Ve aldıkları kararları kapı arkasında değil kamuoyu önünde duyurmaları.” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir