Şahan Gökbakar’dan Kılıçdaroğlu’nun başörtüsü yasasına tepki!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Kılıçdaroğlu'nun yeni başörtüsü yasasını eleştirdi.

featured

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözde ‘Başörtülülere yasal güvence’ getirecek düzenleme mesajına Şahan Gökbakar’dan tepki geldi. Ünlü komedyenin paylaşımı sosyal medyada çok konuşuldu.

ahan

Gökbakar, “Dostlar bu arada, özür dileyerek bir araya gireyim; enflasyon %187, açlık sınırı 7500tl, dolar 18.55, sığınmacılar 10M+, gençler işsiz, liyakatsizlik tavan, eğitim ve adalet bitik, insan hakları zorda, yolsuzluk gani. pardon böldüm siz devam edin buyurun, başörtüsü diyordunuz..” dedi.

Gökbakar’ın sosyal medya paylaşımına gelen yorumlar şu şekilde:

başörtüsü meselesi diye bir problem mi vardı ki? çoktan gündemden kalkmış bir konuydu benim de gördüğüm kadarıyla.zaten hiç kimsenin de eskiye dönüşün olabileceğini düşüneceğini zannetmiyorum.ve bence bu ülkenin en büyük eksiklerinden birisi güvenilir muhalefettir.

lan bu başörtüsüne ne oldu yine, kılışdar dede götünden gündem neden yaratıyor. gündem yeterince var onlara odaklansın demiştir ve haklıdır şahan.

yahu bir müslüman zaten; birinin başı “açık” mı “kapalı” mı olduğuyla ilgilenmez. takarsa ne ala kendine takmazsa yine kendine. bu meseleyi daha çok gayri müslimler gündeme alıyor. yoksa müslümanlıkta başkasıın günahını görmek yok.

başörtüsünü geçeli yıllar oldu, isteyen takar isteyen takmaz. bu konunun gündem olması sadece başka şeyleri perdelemek olabilir.

https://habermotto.com/tugce-kazaz-kilicdaroglu-bosortusu-yasasi-tepkisi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir