36 gündür kayıp olan Fatma Öz öldürüldü mü? Evli sevgilisi fırıncı Bahri’den Müge Anlı’da çelişkili ifadeler…

featured

Fatma Öz, günlerdir ortalarda yok. Evli bir adam ile birliktelik yaşayan ve bundan şikayetçi olmayan Fatma Öz, yıllarca sevgilisi ile birlikte yaşadı. Bir süre sonra ortadan kaybolan Fatma, herkesin merak konusu oldu. Ailesi büyük bir merak içinde Müge Anlı’nın kapısını çaldı. Fatma Öz’ün eski eşi ve eski sevgilisi hakkında iddialar canlı yayında dinlendi.

19 Nisan’da kayıp olduğu bildirildi

Sivas’ta evli olduğu iddia edilen fırıncı Bahri M. ile iki yıldır birlikte yaşayan Fatma Öz ikamet ettiği evden 19 Nisan’da kayıp olduğu bildirildi.

Fatma Öz ve birlikte yaşadığı eski sevgilisinin evinden ilginç iddialar geldi. Ev sahibi olan kişi Fatma Öz ve sevgilisinin evinden çıtırtı seslerinin ve yüksek seslerin geldiğini söyledi. Fatma Öz’ün eski sevgilisi canlı yayına bağlanarak kendini aklamaya çalıştı. Fatma Öz’ün ailesi kayıp kızlarının sorumluluğunu eski sevgilisine attı.

Sivas’ta ortadan kaybolan Fatma Öz’ün evinden yüksek sesler geldiği, komşuların ve ev sahibinin gelen yüksek seslerden büyük rahatsızlık duyduğunu söyledi. Diğer yandan evin temizlenip yeni halılar serilmesi de akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Fatma Öz’ün ailesinden kaçıyorlarmış

Fatma Öz’ün eski sevgilisi Fatma’nın onunla çok mutlu olduğunu söyledi. Fatma Öz ile birliktelik yaşayan evli adam, herkes bildiği halde birlikte yaşamaya devam ettiklerini ve Fatma Öz’ün ailesinden kaçtıklarını söyledi.

Fatma Öz’ün eski sevgilisi canlı yayında şok iddialarda bulundu. Fatma Öz’ün fırıncı eski sevgilisi evli olduğunu ve Fatma Öz’ün bu durumdan haberdar olduğunu söyledi. Fatma Öz’ün eski sevgilisinin eşi bu ilişkiden haberdar değildi.

 

Eski sevgilisinin çelişkili ifadeleri

Programa telefon bağlantısı ile katılan Bahri M. ise sevgilisinin kaybının nedenini bilmediğini ifade etti. Ve şöyle devam etti:

“Ben iftara gittim. Döndüğümde evde yoktu. Elinde parası vardı bende yardımcı oluyordum, benim için 40 bin liraya yakın para çekti parasının bir kısmı bendeydi. Biz uzun süredir tanışıyorduk son iki yıldır Sivas’a taşındı ama farklı evlerimiz vardı aynı ev içerisinde yaşamıyorduk.

Ne kadar kıyafeti, eşyası var bilemiyorum ama bir kısmını götürmüş olduğunu gördüm. Aramızda herhangi bir husumet yoktu. Neden gitti bilmiyorum ama kardeşlerinden ve eski eşinden tehdit alıyordu.”

Programda sevgilisi Bahri M.’nin  aileye “Hocaya gittim cuma gününe kadar kızınız çıkacak” açıklama yapması ise tepki topladı.

Öz’ün kaybının ardından ev içerisinde yapılan temizliğin “halı ıslaktı küflenmesin diye temizlik yaptık” açıklaması ise şüpheleri artırdı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir