Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi’ni kazanabilir mi?

UEFA Avrupa Ligi'nde B Grubunda Rennes, AEK, Dinamo Kiev'le yarışan Fenerbahçe, oynadığı 5 maçın ardından 3 galibiyet ve 2 beraberlikle 11 puanda bulunuyor. Rennes’le gruptan birincilik için yarışan sarı-lacivertli temsilcimiz, gruptaki son maçını Dinamo Kiev’le oynayacak. Jorge Jesus’un takımın başına gelmesi ve yaptığı yeni transferlerle taraftarın yıllardır özlemini çektiği oyunu sergileyen Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’ni kazanma ihtimali taraftarları heyecanlandırıyor…

featured

Türk takımları arasında yalnızca Galatasaray’ın müzesine götürebildiği UEFA kupası, bu yıl sarı-lacivertli taraftarların da hayalini süslüyor. Jorge Jesus’un takımın başına gelmesiyle birlikte farklı bir havaya bürünen sarı-lacivertliler, ligde ve Avrupa’da fırtına gibi esiyor.

FENERBAHÇE’NİN UEFA AVRUPA LİGİ’NŞ KAZANMA İHTİMALİ NEDİR?

Arselan, PSV, Real Betis, Real Sıciedad, Macnhester United, Lazio gibi devlerin yer aldığı UEFA Avrupa Ligi’nde heyecan dorukta.

Ligde ve Avrupa’da lider konumda bulunan Fenerbahçe, son 16’da direkt katılmak için UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı Dinamo Kiev maçını kazanıp, RennesAEK maçının sonucunu bekleyecek.

Şampiyonlar Ligi seviyesinde rakiplerle karşılaşacak olan Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’ni kazanma ihtimaliyle ilgili paylaşımda bulunan sarı-lacivertli taraftarlar, ‘’bu sene değilse ne zaman?’’ diyerek takımlarına olan güvenini gösterdi.

Yapılan paylaşımlar kısa sürede gündem oldu.

İşte Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’ni kazanacağına dair yapılan paylaşımlardan bazıları;

var bir hayalimiz… bu sene degilse ne zaman?

hayalimiz var evet ama bu gece uefa’ya düşen takımları görünce hayallerimin kırılmasını da es geçmeyelim.. şampiyonlar ligi ayağımıza gelmiş n’apcaz biz..

emily hughes soccer oyununda bile olmayacak olaydır.

rennes macindaki gibi 3 gol yersen digerleri 3-3’e izin vermez. bu sene fener ancak ligi alabilir.

fenerliyim ama bu islak ruya gerceklesirse bir yerlerime kalp dövmesi yaptırırım

rüya değildir, oynadığı topa bakılırsa favorilerdendir. altay kendini düzeltip savunma kendine çekidüzen verirse en büyük favorilerdendir.

“bu sene değilse ne zaman?” mı? tabi ki seneye, öbür sene yada ondan sonraki seneye. öyle var mı, 1 yılda ortalama üstü bir kadro kurup, avrupa devlerini ekarte edip kupa kazanmak? onu size yedirirler mi? üstelik kaleci ve defans sorunu devam ederken. yani henüz herşey mükemmel olmamışken. işte tam bir türk insanı zihniyeti.

uefa avrupa ligi oldu şampiyonlar ligi. o sebeple zor. lider çıkarsak arsenal, ikinci çıkarsak barcelona’yla eşleşeceğimizi bilmeyen yoktur.

bu yılki performansına bir final yakışır. başarılar fenerbahçe

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir