Fenerbahçeli taraftar grubundan Trabzonsporlu taraftarlara ‘Bağdat Caddesi’ tehdidi!

Fenerbahçe taraftar grubu Kalbinde Fenerbahçe'yi Yaşatanlar (KFY), şampiyonluk için gün sayan Trabzonsporlu taraftarlar için tehdit niteliğinde bir açıklama paylaştı.

featured

Spor Toto Süper Lig ‘de, en yakın rakibi Fenerbahçe‘nin 11 puan önünde 76 puanla lider durumda bulunan Trabzonspor, şampiyonluk için gün sayıyor.

En yakın takipçisi Fenerbahçe ile arasında 11 puanlık fark bulunan bordo-mavililere kalan haftalarda 1 puan yetecek.

MAÇA ŞAMPİYON ÇIKABİLİR

Lig’in 35. haftasında oynanacak maçlarda Trabzonspor, 30 Nisan Cumartesi günü sahasında oynayacağı maça şampiyon olarak çıkma ihtimali bulunuyor. 29 Nisan Cuma günü sahasında Gaziantep FK’yı ağırlayacak olan Fenerbahçe rakibi karşısında puan yada puanlar kaybetmesi halinde Trabzonspor, şampiyonluğunu ilan etmiş olacak.

Fenerbahçe tribün grubu ‘Kalbinde Fenerbahçe’yi Yaşatanlar’ (KFY) , “Kadıköy ve Bağdat caddesi bizim kırmızı çizgimizdir!” diyerek, Fenerbahçelileri cumartesi günü için saat 18.00’da Bağdat caddesi Şaşkınbakkal’da buluşmak için çağrıda bulundu ve Trabzonspor taraftarlarının Bağdat Caddesi’ne girmesini engelleyeceklerini belirtti.

“ASIL OLAN HER DAİM FENERBAHÇE’DİR”

KFY Tribün Sevdalıları’ndan yapılan açıklama şöyle:

“Kamuoyu ve tüm camiaların bildiği üzere Kadıköy ve Bağdat caddesi her zaman bizim kalemiz, mabedimiz ve namusumuz olmuştur. Yıllarca kazanılan bütün zaferleri el ele, kol kola, omuz omuza taraftarlarımız burada kutlamış, hiçbir şekilde de taşkınlığa mahal verilmemiştir. Ancak; altını çizerek belirtilmesi gereken bir husus var ki o da şudur! Kadıköy ve Bağdat caddesi bizim kırmızı çizgimizdir! Sadece kendi kutlu zaferlerimiz burada kutlanabilir, buranın sevinçleri de hüzünleri de sadece bize aittir. Bu vesileyle bizler “Kalbinde Fenerbahçe’yi Yaşatanlar” olarak 30.04 Cumartesi günü saat akşam 18:00 itibariyle Bağdat caddesi Şaşkınbakkal ışıklarda yerimizi alacağımızı buradan bildiriyoruz. Bütün taraftarlarımızı da mabedimize kanuni sınırlar içerisinde sahip çıkmaya davet ediyoruz. Asıl olan her daim Fenerbahçe’dir.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir