28 Şubat zihniyeti her yerde! Başörtülü mezunları hedef aldı, nefret kustu

28 Şubat zihniyeti bir kez daha başörtülüleri hedef almaktan imtina etmedi. İstanbul Üniversitesi'nde düzenlenen mezuniyet töreninde Hukuk Fakültesi'nden mezun olduğunu iddia ettiği başörtülü öğrencileri gizlice kayda alan bir kişi "Geleceğin Hukukçuları, harika, nasıl Hukuk Fakültesi?" sözleri ile sosyal medyada o anları paylaştı. Öğrencilerin hukuk fakültesinden değil ilahiyat fakültesinden mezun oldukları öğrenildi.

featured

28 Şubat zihniyeti başörtülüleri hedef almaya devam ediyor. İstanbul Üniversitesi‘nde yapılan mezuniyet anlarını paylaşan biri başörtülü kızlara nefret dolu sözlerde bulundu.

BAŞÖRTÜLÜLERİ HEDEF ALDI

Törenin hukuk fakültesinin mezuniyeti olduğunu iddia eden videonun sahibi, görüntülerde başörtülü öğrencileri işaret ederek nefretini kusuyor. “Geleceğin hukukçuları… Harika… Müthiş bir şey. Adalet bu insanlara emanet olacak. Nasıl hukuk fakültesi? Vallahi bravo. Mezun olmuşlar… “ ifadelerinin yer aldığı video sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu.

İLAHİYAT FAKÜLTESİ MEZUNİYETİ ÇIKTI

Kin dolu videonun gündeme gelmesinin ardından ise törenin, hukuk fakültesi değil ilahiyat fakültesine ait olduğu ortaya çıktı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir