Kılıçdaroğlu’ndan daha iyi siyaset yapıyor! Jahrein’den AK Partili Rümeysa Kadak’a olay cevap…

featured

Esra Erol’a katılan Fehmi Pazarlı’nın “Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak’tan tüm dünyaya selamlar” tepkisi dün sosyal medyada gündem olmuştu.

Fehmi Pazarlı reklam yaptı, aldatılan Gülay Pazarlı sinir krizi geçirdi: “Kestane balının diyarı Zonguldak’tan selamlar”

RÜMEYSA KADAK KILIÇDAROĞLU’NU HEDEF ALDI

Sosyal medyadaki esprili akıma AK Partili Rümeysa Kadak da dahil oldu.

Türkiye’nin en genç milletvekillerinden biri olan AK Parti İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, “SSK’yı kim batırdı Kemal Kılıçdaroğlu bey? +Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak’tan tüm dünyaya selamlar” dedi. Bu paylaşımı gören Twitch yayıncısı Jahrein tepkisiz kalamadı.

“BÜROKRAT KOSKOCA SSK’YI BATIRAMAZ”

Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Kadak’a yanıt veren Jahrein, “Merhaba Rümeysa. SSK bir devlet kurumuydu ve batması hükümetten ötürüydü. Bürokrat koskoca SSK’yı batıramaz. Gerçi 0 soru önergeli bir milletvekili olarak devlet meselelerini anlamanı bekleyemeyiz. Espri yeteneği de yok. Fenomen de olamazsın. Maskotluktan devam kardeşim” dedi.

Eleştiri sonrasında Jahrein, “Ha unutmadan: her ay öküz gibi para ödediğim sgk’nın ilaç teminat sıkıntısı ve çaktırmadan muayene ücretini reçete üstünden eczanede yansıtması konusunda da yorum alabilir miyiz sayın maskot vekil?” ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/jahreindota/status/1464854107315920905?s=20

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir