2023 seçim tarihi netleşti! Devlet Bahçeli: “Mayıs ayında bu işi bitirelim”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında seçim tarihine ilişkin çağrı yaptı. Kulislerde de dile getirilen mayıs ayından yana olduğunu belirten Bahçeli, "Mayıs ayında bu işi bitirelim, uzlaşarak Türkiyemizi birlikte seçime taşıyalım." dedi.

featured

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor. Siyasetin gündeminde son günlerde en çok konuşulan konulardan biri olan seçim tarihinin güncellenmesiyle ilgili Bahçeli, mayıs ayını işaret ederek “Bu işi bitirelim” dedi.

‘BU ERKEN SEÇİM DEĞİL, TARİH GÜNCELLEMESİDİR’

Haziran ayında yapılması planlanan seçimlere ilişkin de değerlendirme yapan Bahçeli, “Seçimin ne zaman yapılacağıyla ilgili tartışmaların bir an evvel son bulması, mevsim şartlarıyla birlikte uygun bir tarihin mutabakatla tespiti iyi niyetli beklentimizdir. Sandıktan korkmanın hiç kimseye bir yararı dokunmayacaktır. Bu erken seçim değil, seçim tarihinin güncellenmesidir. Mayıs ayı içinde bu işi bitirelim. Uzlaşarak Türkiye’yi birlikte seçime taşıyalım.” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir