2023 KPSS soru ve cevapları açıklandı mı? Genel Yetenek ve Genel Kültür cevap anahtarı ne zaman açıklanacak?

ÖSYM tarafından uygulanan KPSS'de bu yılın lisans oturumları için maraton başladı. Sınava girenlere Genel Yetenek testinde 60, Genel Kültür testinde 60 soru soruldu ve yanıtlamaları için 130 dakika süre verildi. Şimdi tüm gözler cevap anahtarlarına çevrildi. Peki, KPSS soruları yayımlandı mı? KPSS cevap anahtarı ne zaman belli olacak?

featured

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) maratonu, bugün düzenlenen Genel Yetenek, Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumu ile başladı.

Oturumların geride kalması ile şimdi de cevap anahtarları adayların gündeminde. Yayımlanacak cevap anahtarları ile doğru/yanlış sayılarını öğrenecek memur adayları, ÖSYM’den gelecek açıklamalara odaklandı. Peki, 2023 KPSS soru ve cevapları açıklandı mı? Genel Yetenek ve Genel Kültür cevap anahtarı ne zaman açıklanacak?

SORU VE CEVAPLARI AÇIKLANDI MI?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen KPSS lisans oturumu soru ve cevap anahtarı sınavın ardından birkaç saat içinde yayımlanacak.

KPSS soruları ve cevapları osym.gov.tr adresinde olacak. Sınava katılmayanlar soruların sadece yüzde 10’unu görüntüleyebilecekler.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir