2022 KPSS ön lisans sınavında Haluk Bilginer ve Eda Erdem sorusu sosyal medyada gündem oldu

2023 KPSS ön lisans oturumu sona erdi. Sınavda adaylara Emmy ödülünü alan usta sanatçımız Haluk Bilginer ve Filenin Sultanları kaptanı Eda Erdem soruldu.

featured

2022 KPSS önlisans sınavı 9 Ekim Pazar günü gerçekleşti. Kamuda görev almak isteyen adaylar sınava girdi. Sınavın sona ermesi ile birçok kişi KPSS önlisans sınavında çıkan Emmy Ödülleri sorusunun cevabını merak etti.

En çok merak edilenler arasında “47. Uluslararası Emmy Ödülleri töreninde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü kim almıştır?” sorusu oldu.

KPSS önlisans sınavında çıkan “47. Uluslararası Emmy Ödülleri töreninde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü kim almıştır?” sorusunun cevabı Haluk Bilginer’dir.

47. Uluslararası Emmy Ödülleri töreninde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü, dijtal platformda yayınlanan Şahsiyet dizisindeki perfomansı ile Haluk Bilginer almıştır.

Diğer yandan, KPSS ön lisans güncel bilgiler testinde sorulan Voleybol kadın milli takımı kaptanı kim sorusunun cevabı merak konusu oldu. Şu sıralarda dünya kupası maçlarına devam eden Filenin Sultanları’nın kaptanı kim sorusunun cevabı Eda Erdem şıkkı olacaktı.

Eda Erdem uzun yıllardır Filenin Sultanları’nın kaptanlığını yapan orta oyuncudur. Aynı zamanda Fenerbahçe OPET’te oynamaktadır.

Haluk Bilginer ve Eda Erdem sorusu sosyal medyada gündem oldu. Sınav sonrasında söz konusu sorularla ilgili paylaşımlar çığ gibi büyüdü. İşte o paylaşımlardan bazıları…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir