20 Ekim Masterchef kırmızı takımda dokunulmazlığı kim kazandı, potaya kim gitti? 20 Ekim Masterchef kırmızı takımın birincisi kim oldu?

MasterChef yeni bölümüyle bu akşam izleyici ile buluştu. MasterChef Türkiye 20 Ekim bölümünde neler yaşandı? MasterChef'te dokunulmazlığı kim aldı? Bugün dokunulmazlık oyununda miso ve patlıcan ile yaratıcılık yemekleri yapıldı. En iyi yemeği yapan kişi dokunulmaz olacak ve 1 kişinin ismini verecek. Peki, Masterchef Kırmızı takımda dokunulmazlığı kim aldı? 20 Ekim Perşembe Masterchef dokunulmazlık oyununu kim kazandı İşte detaylar...

featured

20 Ekim Perşembe günü Masterchef dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanıyor. Bugünkü dokunulmazlık takım oyununu mavi takım kazanmıştı. Buna göre kırmızı takım kendi arasında bireysel dokunulmazlık oynuyor. Yarışma halen devam ediyor.

Peki, Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı? 20 Ekim Perşembe Masterchef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte bilgiler…

MASTERCHEF 20 EKİM PERŞEMBE TAKIM DOKUNULMAZLIĞINI KİM KAZANDI?

Bugünkü takım dokunulmazlığını mavi takım kazandı. Böylelikle kırmızı takım kendi arasında dokunulmazlık oyunu oynadı.

20 EKİM KIRMIZI TAKIMDA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Bugün takım dokunulmazlığını mavi takım kazanmıştı ve kırmızı takım kendi arasında bireysel dokunulmazlık oyununa geçti. Yarışmacılar miso ve patlıcan ile yemek yaptılar.

Kırmızı takımda dokunulmazlığı kazanan isim Metin oluyor. Metin, haftanın 3. eleme adayı olarak Atike’nin ismini söyledi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir