17 yaşındaki Gizem Canbulut’u parkın ortasında bıçaklayarak katleden Eren Yıldız sakince evine gitmiş!

featured

Burdur’un Bucak ilçesindeki Yunus Emre Parkı’nda dün 13.30 sıralarında, Gizem Canbulut (17) ile erkek arkadaşı Eren Yıldız (19) arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma büyürken, Eren Yıldız, genç kızı bıçaklayıp kaçtı.

Gizem Canbulut kanlar içinde yere yığılırken, çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde genç kızın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis, olaydan sonra cinayet şüphelisi Eren Yıldız’ın peşine düştü.

Polisi arayıp “evdeyim” dedi

Bir süre sonra polisi arayan Eren Yıldız, evinde olduğunu söyledi. Polis eve gidip Eren Yıldız’ı gözaltına aldı. Eren Yıldız ve Gizem Canbulut’un Bucak Necati Topay Ticaret Meslek Lisesi’nde bir dönem birlikte okudukları öğrenildi.

Burdur Valiliği’nin konuyla ilgili açıklamasında, “Yunus Emre Parkı’ndaki kasten öldürme olayı ile ilgili Eren Yıldız isimli şahıs gözaltına alınmış olup, adli süreç titizlikle yürütülmektedir. Hukuki sürece Valiliğimizce müdahil olunmuş, maktulün ailesine hukuki destek vermek üzere Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatları görevlendirilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir