15 bin ek atama branş ve kontenjanları açıklandı mı? 15 bin öğretmen ataması kontenjan dağılımı belli mi?

featured

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz akşam sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 15 bin öğretmen ataması yapılacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duyurusunun ardından açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer atama takvimini en kısa sürede yayınlayacaklarını söylemişti. MEB, beklenen atama takvimini paylaştı.

Takvim açıklandı! MEB 15 bin atama başvuruları 27 Eylül-8 Ekim arası yapılacak

Atama bekleyen öğretmenlerin heyecanı, takvimin yayımlanmasının ardından yerini karamsarlığa bıraktı. Atama takviminin yayımlanmasının ardından karma atama yapılacağını öğrenen öğretmenler, “Mahmut Özer İstifa” etiketiyle sosyal medyada kampanya başlattı.

15 bin ek atama takviminde karma atama yapılacağını açıklayan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e istifa çağrısı

15 BİN ATAMA BRANŞ VE KONTENJAN DAĞILIMI NASIL OLACAK?

15 bin öğretmen ataması yapılacağı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Erdoğan’ın açıklamasından sonra atama bekleyen binlerce kişi 15 bin atama branş dağılımı ve kontenjan ne kadar? sorusunu sormaya başladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı açıklamada branş dağılımları ve atama takvimini en kısa sürede kamuoyuyla paylaşacaklarını söyledi.

2021 yılında 20 bin öğretmen ataması yapılmıştı. 15 bin öğretmen atamalarında kontenjan ve branş dağılımı 20 bin öğretmen atamasındaki kontenjan ve branş dağılıma benzer olabilir. İşte 2020 öğretmen ataması branş, kadro ve kontenjan detayları:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir