Ebru Şahin’den Cedi Osman’a destek!

A Milli Erkek Basketbol Takımımız, FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası Son 16 Turu'nda Fransa'ya 87-86 mağlup olarak elendi. Karşılaşmayı izlemeye gelenler arasında Cedi Osman'ın eşi oyuncu Ebru Şahin de vardı. Ünlü oyuncu maç boyunca eşine destek verdi.

featured

Aşkları, 2020 yazında Alaçatı’da başlayan Ebru Şahin ile Cedi Osman, mutlu birlikteliklerinin ardından hayatlarını birleştirme kararı almıştı. Kapadokya’da sevgilisinin evlilik teklifine ‘evet’ diyen Ebru Şahin, 1 Temmuz’da Makedonya’nın Ohrid şehrinde ünlü basketbolcuyla nikah masasına oturmuştu. Yakın dostlarının ve aile fertlerinin katıldığı samimi bir törenle evlenen ikilinin şahitliğini yakın dostlarından Abdullah Bulut ve Okan Can Yantır üstlenmişti.

Ünlü çiftin Makedonya’da kıyılan resmi nikâhın ardından Türkiye’ye gelerek Çeşme’de yaptıkları düğününe; sanat, sosyete ve spor camiasından tanınmış simalar katılmıştı. Törendeki temsili nikahı Acun Ilıcalı kıymıştı.

MİLYONLUK GELİN ARABASI UÇAKLA GETİRİLDİ

Düğünün en dikkat çeken detaylarından biri ise, gelin arabası olmuştu. NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen yıldız basketbolcu, bir milyon dolarlık siyah Lamborghini aracı Amerika’dan uçakla getirtmişti.

EŞİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR

Şimdilerde 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası için A Milli Erkek Basketbol Takımı’nda ter döken Cedi Osman’ı yalnız bırakmayan Ebru Şahin, eşiyle birlikte Berlin’e gitti. Keyifli anlarını takipçilerinin beğenisine sunan ünlü oyuncu, basketbolcu eşini Türkiye – Fransa maçı boyunca eşine destek verdi.

Ebru Şahin, FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası Son 16 Turu’nda Fransa’yla karşılaştığı maçta eşi Cedi Osman’a destek oldu. Ünlü oyuncu maç sırasında Instagram hesabından paylaşım da yaptı.

A Milli Erkek Basketbol Takımımız, FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası Son 16 Turu’nda Fransa’ya 87-86 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir