1 Ocak AVM’ler açık mı, kapalı mı? İşte 1 Ocak’ta AVM çalışma saatleri

1 Ocak AVM'ler açık mı? sorusu özellikle yarın alışveriş yapmak isteyenler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Yılbaşı tatilini alışveriş yaparak geçirmek isteyen kişiler 1 Ocak AVM çalışma saatlerini öğrenmek istiyor.

featured

Resmi tatil olarak kabul edilen 1 Ocak Pazartesi gününde birçok işletme tatil yapacak. Bu kapsamda her sene olduğu gibi bu yıl da alışveriş merkezlerinde çalışma saatlerinde değişiklik gösterecek.

AVM’lerin çalışma saatleri yeni yılın ilk gününde vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Yeni yılın ilk gününde AVM’ye gitmeyi düşünen kişliler “AVM’ler bugün açık mı, 1 Ocak’ta AVM’ler saat kaçta açılacak?” sorularının cevabını merak ediyor. İşte AVM açılış saatleri…

1 OCAK’TA AVM’LER AÇIK MI?

Tüm AVM’ler 1 Ocak’ta normal çalışma mesaisini uygulayacaktır. AVM’ler 1 Ocak yani yılbaşında açık olacak. AVM’ler resmi tatillerde, bayramlarda ve hafta sonları açıktır.

YILBAŞINDA ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ KAÇTA AÇILACAK?

Alışveriş merkezleri genellikle 10:00 – 22:00 çalışma saatleri arasında hizmet vermektedir. Fakat resmi tatillerde bu saatlerde değişiklik yaşanabilir. Genellikle 1 Ocak’ta AVM’ler daha geç açılmaktadır. Mağduriyet yaşamamak adına gideceğiniz alışveriş merkezinin iletişim numarasından bilgi almanız gerekmektedir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir