Yeni Justice League fragmanında siyah kostümlü Superman var

featured

Zack Snyder’ın yeniden kurgulayarak gösterime sunacağı Justice League’den yeni bir teaser paylaşıldı. HBO Max’te yayınlanacak olan Justice League’in teaser’ında Henry Cavill’ın canlandırdığı Superman’in siyah kostümünü de görüyoruz. Justice League’in full fragmanı 14 Şubat tarihinde yayınlanacak.

https://youtu.be/-KW10ebPjCg

Bu yıla bomba gibi düşen Justice League yeniden kurgusu, Zack Snyder’ın bu kadar kararlı olması nedeniyle yılın en çok beklenen yapımlarından biri haline geldi. Snyder, orijinal projeden ailevi sorunlar nedeniyle ayrılmak ve yönetmen koltuğunu Joss Whedon’a vermek zorunda kalmıştı. Şimdilerde Joss Whedon’dan geriye yalnızca büyük ve tartışmalı bir soruşturma süreci kaldı. Snyder bu sırada ipleri eline geri aldı. Kendi çektiği tüm sahneleri kullandığı bir Justice League kurgusu hazırladı. Ayrıca 5 dakikalık ek sahne çekimleri yaptı. Bu çekimlere Henry Cavill, Jared Leto, Joe Manganiello, Ray Fisher, Ben Affleck gibi isimler katıldı. Özellikle Joker’ın orijinal filmde görünmeyip yeni Justice League’de görünecek olması tartışma yarattı.

Zack Snyder, Justice League’de post credit sahnesi olmayacağını söyledi. Bunun nedeni, devamının çekilip çekilmeyeceğini asla bilmememiz olabilir. Film, 4 saat sürecek. Bu nedenle film değil, 4 bölümlük mini dizi olması planlanmıştı. Ancak yönetmen bu fikirden vazgeçildiğini açıklamıştı. HBO Max, Justice League yeniden kurgusunun ev sahibi olacak. Yönetmen, kurgulama ve ek sahne çekimleri için Warner Bros’tan elde ettiği 70 milyon dolarlık bütçeyi kullandı. Sonuçları merakla bekleniyor. Orijinal filmin bütçesi 300 milyon dolar olmasına rağmen gişede yalnızca 658 milyon dolar hasılat elde etmişti. Bu durum da hayal kırıklığına neden olmuştu.

Justice League, HBO Max’teki yerini 18 Mart’ta alacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir