“Yalnız kaldım” diyen Fatih Terim ile Mustafa Cengiz savaşının perde arkası…

featured

Terim’in sözlerinde hakkında dikkat çeken detay… Fatih Terim hakkında son dakika haberleri üst üste geliyor. Vedat Muriqi ve Mert Hakan Yandaş’ın Fenerbahçe’ye kaptırılması, Fatih Terim’in istediği oyuncuların bir türlü takıma transfer edilememesi gibi nedenler dolayısıyla Fatih Terim ile yönetim arasındaki ipler gerilmişti. Terim’in Gençlerbirliği maçından sonraki transfer açıklamalarıyla birlikte durum farklı bir noktaya geldi. Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek finale yükseldikleri Yeni Malatyaspor maçının ardından çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin en başarılı teknik adamları arasında yer alan Fatih Terim ile Mustafa Cengiz yönetimi arasındaki kriz büyüdü. Deneyimli teknik adam dün akşam çok çarpıcı açıklamalarda bulundu…

İŞTE FATİH TERİM’İN DÜN AKŞAMKİ AÇIKLAMALARI!

“Benim kimseyle bir görüşmem olmadı açıkçası ben malumu ilan ettim, kimsenin bilmediği bir şey söylemedim. Herkes konuşurken bir şey yok ben söylerken mi olay oluyor? Bu konular çok uzun ama bugün derin bir yalnızlık hissettim. Ben burada kişilere, gruplara değil benim burada Galatasaray’a sözüm var, emeğim var. Zaten Mayıs ayında hem sözüm hem kontratım bitiyor, bu Mayıs’ta… Onun için sözüm sözdür, sözümde durmaya devam edeceğim. O yüzden canımız sağolsun, canının sağolsun demek en doğrusu…”

Fatih Terim’in transfer etmek istediği isimler başka takımlara gidince deneyimli teknik adam geçen hafta ‘Başkalarına scoutluk yapmaktan bıktık.” açıklamasında bulunmuştu. Vedat Muriqi, Mert Hakan Yandaş, Jakub Moder, Kamil Jóźwiak gibi oyuncular kadroya katılamadı. Son olarak Terim’in istediği Berat Özdemir de Trabzonspora’a transfer olunca ipler iyice gerildi.

Sabah Gazetesi Galatasaray muhabiri Mehmet Özcan, canlı yayında dikkat çekici açıklamalarda bulundu…

“Mayıs 2021’de Mustafa Cengiz tekrar başkan seçilirse Fatih Terim’in Mustafa Cengiz ile devam edeceğini düşünmüyorum. Bir sıkıntı olduğu belli bu artık soğuk savaş değil sıcak savaş haline geldi.”

FATİH TERİM ÖNÜNÜN AÇILMAMASINDAN ŞİKAYETÇİ

Geçen sezonun devre arasında gerçekleşmeyen Arda Turan transferi de iki tarafa arasındaki sorunları ön plana çıkardı. Fatih Terim, önünün açılmamasından şikayetçi. Ali Koç ve Fenerbahçe olan polemiklerde hocanın yalnız kalması da problemli durumlardan biri olarak görülüyor.

“Yönetim cephesinde de Fatih Terim ile ilgili sıkıntılar var. Onlar da ‘Diagne, Luyindama, Marcao gibi isimler aldık ve bonservis bedelleri ödedik ama yaranamadık.’ yorumları yapıyor. Fatih Terim’in kontratı Mayıs ayında bitiyor, hoca dün söylediği gibi Mayıs ayına kadar verdiği sözü yerine getirip devam edecek ama Mayıs ayında Mustafa Cengiz yönetimi devam ederse Fatih Terim’in Galatasaray’da devam edeceğini düşünmüyorum…”

 

 

 

 

 

.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir