Ünlü oyuncu Meral Kaplan eşi Erhan Kanioğlu’nu önce tehdit etti sonra yaraladı!

featured

İddiaya göre Meral Kaplan, geçen yıl, 31 Ağustos tarihinde eşinin çalıştığı Beşiktaş’taki iş yerine gitti. Meral Kaplan ile Erhan Kanioğlu burada aralarındaki anlaşmazlıklardan dolayı tartışmaya başladı. Yaşanan tartışma esnasında Meral Kaplan, eşi Erhan Kanioğlu’nu “… onun bunun çocuğu, seni bitiririm” diye tehdit etti, ardından da saldırdı.

Meral Kaplan, 2011 yılında evlendiği Erhan Kanioğlu’yla olaylı bir boşanma süreci yaşıyor.

İddiaya göre Kaplan, geçen yıl, 31 Ağustos tarihinde eşinin çalıştığı Beşiktaş’taki iş yerine gitti.

“Seni bitiririm…”

Çift burada aralarındaki anlaşmazlıklardan dolayı tartışmaya başladı. Yaşanan tartışma esnasında Meral Kaplan, eşini “… onun bunun çocuğu, seni bitiririm” diye tehdit etti, ardından da saldırdı.

Darp edilen Erhan Kanioğlu, polisi arayarak yardım istedi, sonra da eşinden şikayetçi oldu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Adli Tıp’a sevk edilen Kanioğlu’nun tırnakla hafif şekilde yaralandığına dair rapor verildi. Bunun üzerine Kaplan hakkında hakaret, tehdit, eşi basit yaralama suçlarından dava açıldı. Dava, Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

Meral Kaplan kimdir?

Meral Kaplan, 8 Nisan 1984 yılında Lüleburgaz’da dünyaya geldi. Lise eğitiminden sonra Trakya Üniversitesi’nde Turizm ve Otelcilik üzerine eğitim aldı. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul’a geldi ve diksiyon eğitimi aldı. Ardından pek çok oyuncu koçuyla çalıştı. Özellikle 2006’da yayınlanmaya başlayan Sevda Çiçeği isimli dizide canlandırdığı Nazan karakteri ile dikkatleri üzerine çekti ve tanınmaya başladı.

Süper Kulüp isimli programı sundu. Yıldız Çağrı Atiksoy, Ali Sürmeli, Atilla Olgaç, Kayra Şenocak ve Barış Çakmak’ın başrollerini paylaştığı Yağmurdan Sonra isimli dizide Gülçin karakterini canlandırdı. 2009’da ise Adab-ı Muaşeret isimli filmde Yeliz karakterine hayat verdi. Sevda Çiçeği, En En Son Babalar Duyar, Ateşten Kağıtlar, Gecekondu gibi dizi ve filmlerde rol aldı. KKTC’li iş adamı Erhan Kanioğlu 2011’de evlendi. Kızlarının dadısı yüzünden kavga eden ikilinin boşanma süreci devam ediyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir