“Ton mu yesek” reklamını görünce aklınıza bu görüntüler gelsin… Dardanel fabrikasında eldiven kullanılmadan paketlenen ton balıkları ortalığı yıktı!

featured

Ton balıklarının paketleme aşamasına ilişkin sosyal medyada yayınlanan bir videoda, hijyen kurallarının hiçe sayılması tepkilere yol açtı.

Ton balığı satışı konusunda Türkiye’nin en ünlü markalarından Dardanel’e ait olduğu iddia edilen fabrikada üretim aşamasında çekilen görüntüler, sosyal medyada infial yarattı. Yayımlanan videoda, el değmeden paketlendiği söylenen ton balığının bu aşamada hijyen kurallarının hiçe sayılması, izleyicilerin midesini bulandırdı.

Twitter’da @denetlecomtr hesabında paylaşılan videoda yer alan ton balıklarının paketlenme aşamasında yapılanlar infial yarattı. Sektöründe öncü markalardan olan firmada, çıplak elle dokunulan ton balıklarının yapılma aşamasında hijyen kurallarının hiçe sayıldığı görüldü.

,Yapılan paylaşımda “Demek ki el değmeden üretilmiyormuş. Sosyal medyada bir influencer tarafından paylaşılan bu video ton balıklarının paketleme aşamasını gösteriyor. İlginç olan ürün içeriğinde salamura suyu olduğu yazmıyor. İçerik beyanında sadece ton balığı, zeytinyağı ve tuz var” ifadelerine yer verildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir