Süper Kupa sahibini buluyor! Beşiktaş ve Antalyaspor’un finaldeki ilk 11’leri belli oldu…

Geçtiğimiz sezonun Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası finalisti Antalyaspor, Turkcell Süper Kupa Finali'nde kozlarını paylaşıyor. Karşılaşma Katar'ın başkenti Doha'da bulunan Ahmed Bin Ali Stadyumu'nda oynanıyor.

featured

Çifte kupalı Kartal, Süper Kupa’yı alarak 3’leme yapmak istiyor. Akdeniz ekibi ise tarihinde ilk kez çıkacağı finali mutlu sonla tamamlamayı amaçlıyor.

Beşiktaş- Antalyaspor Süper Kupa maçını Halil Umut Meler yönetiyor. Meler’in yardımcılıkları Süleyman Özay ve Candaş Elbil. Müsabakada 4. hakem ise Atilla Karaoğlan. Erkan Özdamar VAR, Özgüç Türkalp ve Erdinç Sezertam AVAR görevinde.

Necip Uysal, Can Bozdağan, Salih Uçan, Güven Yalçın ve Serdar Saatçı’nın yanı sıra kamp kadrosuna alınmayan Oğuzhan Özyakup ile birlikte sakatlıkları süren Mert Günok, Gökhan Töre ve Kevin N’Koudou’dan bu maçta yok. Öte yandan dün yapılan yeni testte pozitif olduğu ortaya çıkan Rachid Ghezzal ve temaslı bulunan Mehmet Topal da kadrodan çıkarıldı.

Antalya temsilcisinde bugünkü maç öncesinde önemli eksikler var. Sakatlıkları bulunan Doğukan Nelik, Harun Alpsoy ve Ufuk Akyol, Beşiktaş maçının kadrosunda yer almadı. Öte yandan Antalyaspor’da Erkan Eyibil, Naldo, Fredy ve Haji Wright, Süper Kupa’da Beşiktaş maçında sahaya çıkamayan diğer isimler.

İşte ilk 11’ler:

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Montero, Vida, Rıdvan, Josef, Atiba, Pjanic, Larin, Kenan, Batshuayi.

Antalyaspor: Boffin, Eren, Doğukan, Milosevic, Güray, Kudriashov, Poli, Crivelli, Ghacha, Bünyamin, Veysel

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir