Netflix müjdeyi verdi! Squid Game video oyunu oluyor

featured

Netflix’in yeni dizilerinden Squid Game, son günlerde dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor.

Dizi, borca batmış ve çaresizlik içindeki 456 insanın, peş peşe altı oyun kazanırlarsa 39 milyon dolarlık ödülü alıp gidebileceği umuduyla, kanlı bir hayatta kalma yarışmasının cazibesine kapılmasının hikayesi. Tek bir sorun var: Elenirlerse, bunu yaşamlarıyla ödüyorlar.

Squid Game konusu ne, oyuncuları kimler? Squid Game 2. sezon ne zaman? Squid Game ödülü 45.6 milyar Won kaç TL ediyor?

EN ÇOK İZLENEN DİZİ OLDU

17 Eylül’de platformda yayınlanan dizi ilk 28 gününde 111 milyon kullanıcı tarafından izlendi ve Bridgerton’ı (82 milyon) tahtından etti.

Netflix, bu hesaplamasında bir bölümün ilk iki dakikasını izleyen herkesi diziyi izlemiş olarak sayıyor. Şirket, izlenme süresine göre verileri ise açıklamadı.

VİDEO OYUNU OLUYOR

Webtekno’da yer alan habere göre, Netflix, Squid Game ismini gerçek anlamda akıllara kazıyacak bir harekete girişeceğiniresmen açıkladı. Squid Game, artık bir oyun olarak karşımıza çıkacak.

Basit oyunları bir ölüm oyununa çeviren Squid Game, halihazırda pek çok Roblox gibi pek çok sandbox yapılı oyunda bir uyarlamaya sahip. Fakat elbette gözler, bu diziyi gerçek yapacak lisanslı bir oyunu gözlüyordu. O haberse bugün Netflix tarafından verildi. Yakında oyun dünyasında aktif rol oynayacak olan Netflix, bu oyunlarından birisinin de Squid Game olacağını belirten bir açıklama yaptı.

Squid Game 2. sezon ne zaman yayınlanacak? Squid Game’in yaratıcısından 2. sezon açıklaması!

HENÜZ DETAY PAYLAŞILMADI

ComicBook tarafından paylaşılan bilgiye göre Netflix, oyun dünyasına atılımlarında yeni ilgi odaklarının Squid Game dizisini bir video oyununa çevirmek olduğunu doğruladı. Squid Game’in oyununun nasıl olabileceği hakkındaysa henüz hiçbir detay paylaşılmadı. Netflix, video oyun özelliğini geçtiğimiz haftalarda test etmeye başlamıştı. Henüz mobil oyunlarla başlayan bu girişim hakkında önümüzdeki günlerde yeni şeyler duyacak gibiyiz.

Squid Game, oyuncuların oyunun tüm kaynaklarını kullanarak kendi oyunlarını yaratmalarını sağlayan sandbox türünde bir oyun olan Roblox’ta kısmen oynanabiliyor.

Squid Game şekeri nasıl yapılır? Squid Game şekeri tarifi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir